2777
2789
عنوان

بنظرتون عشق وجود دارع

366 بازدید | 47 پست

اینکه جون و همه چیتو فدای ی آدم کنی .. و حتی بدی هاشو نبینی بی توقع بهش محبت کنی حتی اگه ازش سردی ببینی و یک طرفه باشه 

هنوزم وجود دارند همچین عشقای 

خوبه یا بده 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همینجوری عاشق شدم

عین زنده زنده سوختن میمونن

خواستی کسیو نفرین کنی دعا کن همینجوری عاشق شه

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقتی که داشتی میرفتی بیرون منتظر مراقب خودت باش از طرف من نبودی؟شبا دلت نخواست کل روزتو برام بگی؟وقت کارای روزمرت اصلا یاد من نیوفتادی؟ تورو نمیدونم ولی من خیلی دلم واست تنگ شده.

هنوز بعد از گذشت ۱۳ سال هنوز جاتو هیچ دختری نگرفته دست هیچ دختری رو نگرفتم از این به بعد هم فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیافته😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
عشق رو نمیدونم ولی خیلیا حس میکنم وابستگی رو با عشق اشتباه میگیرن

آره وابستگی اما همراه توجه بیش ازحد .. خب عشق صدرصد وابستگی هم میاره .طوریکه حتی طرف مقابل هر چی فحش و بد و بیراه ب این آدم میگه بت حالش تاثیری نداره .توجهش حتی دوبرابر میشه

بله من خودم درگیر یه همچین عشقی شدم ک هرکس جای من بود اصلا قبول نمیکرد ک تو همچین رابطه ای بمونه ولی ...

هنوزم تو اون رابطه هستین ؟

خیلی بده همینطور ک میگی چند سال عاشق یکی بودم با وجود اینکه اون زمان خیلی بچه بودم اذیت شدم:)+

چند ساله درگیرین

ن فقط عشق مادربه فرزند راسته

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....