2777
2789
عنوان

بنظرتون عشق وجود دارع

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 47 پست
بله ی عشق زودگذر سه چهار ساله رو خودم تجربه کردم اما خیلی آسیب دیدم طرف مقابلمم مثل من اذیت میشد تر ...

عالی🤝🤍🍃

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ناراحتی دارع ها اما ی بازه زمانی کم بعدش فقط عقلتون میبینی بعد قلبتو واسه این آدما گذاشتن قلب ی ...

بعد سعی کردیم ب عنوان دو دوست باشیم دو رفیق .. و الان بعد دو سال اصلا کسی نسبت بهش ندارم و کاملا فراموشش کردم 

کارای رو برای این آدم کردم که اصلا الان نمیتونم برا شوهرم اونطوری باشم 

غرورم رو بشکنم .یا توقع دارم رابطه با شوهرم اون طوری عمیق باشه که نیست 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

من ی بار عاشق شدم . تو دوران نوجوونی. شانزده سالگی پنج سال درگیرش بودم و بعد کم کم سعی کردم خوب بشم ...

نمی دونم چ اتفاقی میفته تو وجود آدم 

البته ب نظرم تقصیر طرف مقابل هم هس انقد واسه من گریه می کرد چشم های خاکستري ش 

واقعا مردا عاشق نمیشن؟

نه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
نمی دونم چ اتفاقی میفته تو وجود آدم البته ب نظرم تقصیر طرف مقابل هم هس انقد واسه من گریه می کرد چشم ...

واقعا طرف مقابل من هم همینطور بود به حدی بهم وابسته شد که حتی من میخاستم دوربشم اجازه نمی‌داد .. 

هدیه گریه .

کی گفته

این تمام واقعیته 

مردا فقط برای منفعت یه دختر رو میخوان 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
این تمام واقعیته مردا فقط برای منفعت یه دختر رو میخوان

خب وقتی شما دخترا پسرا رو برای منفعتتون میخوایین برای پول و ماشینش میخوایین  ما هم تصمیم گرفتیم برای خودتون شما رو نخواییم

این تمام واقعیته مردا فقط برای منفعت یه دختر رو میخوان

خوب طبیعتاً همینه .وگرنه واقعا فضای مردا زندگیشون طرزفکرشون با ما دخترا متفاوته . همین منفعت و نیاز های که ب زن داره باعث میشن زن و مرد کنار هم قرار بگیرن ..

مرد برات تکیه گاهه چ مالی چه معنوی .در مقابل مرد زن رو ب عنوان تکیه گاه نمی‌بینه البته هستن افرادی که ذیدگاهشون اینطوری نیست و زنشون رو تاج سر میدونن

خب وقتی شما دخترا پسرا رو برای منفعتتون میخوایین برای پول و ماشینش میخوایین ما هم تصمیم گرفتیم برای ...

شما اگه عاشق ی دختر باشین بعد مدت طولانی و تو رابطه  جدی رفتن با دختر دیگه . هنوز میتونینبه طرف قبل فکر کنید؟

خب وقتی شما دخترا پسرا رو برای منفعتتون میخوایین برای پول و ماشینش میخوایین ما هم تصمیم گرفتیم برای ...

تو خودت یه پسر بچه ننه ایی از پست قبلیت معلومه 

چربطی به بچه ننه داره میشه بگی

عشق فقططط مادر 

شما پسرا وقتی ازدواج میکنین تازه یادتون میفته عه خانواده ایی هم داریم ، هرچی مادرتون بگه میگین چشم مادر .

زن بیچاره تون که هیچ 

عشق فقططط مادر شما پسرا وقتی ازدواج میکنین تازه یادتون میفته عه خانواده ایی هم داریم ، هرچی مادرتون ...

خب مادره که تو این دنیا چه بی پول چه با پول پسزشو دوست داره 

مادره که وقتی پسرشو از دست میده دیگه هیچوقت فراموشش نمیکنه