2777
2789
عنوان

دعوا با خواهر شوهر عوضی سر جاری کثافت

| مشاهده متن کامل بحث + 21798 بازدید | 89 پست

دیگ شوهرم زنگ زد بم گف تو داد زدی من عصبی شدم هر چی گفتم. گفت مگه نگفتم با اون کثافت ارتباط نگیر اون دیده چن وقت پیش رفتیم شهرستان همگی با خانواده دید طلا اینا یه عالمه داری با لباسای مارکو قشنگ داره میسوزه. گفتم اینو ب خودت بگو ک حرفع اون کثافتو باور کردی خاسم خاهرشوهرمم بلاک کنم گفت شوهرم ک ولش کن ارزش نداره بعد ۵ روز دیدم دیشب بلاکم کرده توو روبیکا منم محل ندادم . نگو قبلش ب شوهرم زنگ زده ک دنباله نانزدت این چن وقت نرفتی نامزدع ساده ی منم گفته ن کار داشم در حالیک میدونم این عفریطه خاسته بدونه قهریم یا نه بعدم شوهرم بگه سر تو نرفتم دنبالش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم توو روبیکا دیدم همون جاری ک دهنه خواهر این ریده رفته خونش براش کیک خریده یه پول توو پاکت و یه گل زیر کیکم نوشته روزت مبارک خاهر . خاسم بگم اخه بدبختای سر ب فلان جاتون روز خواهر ۱۷ امه بعدم پاچه خوارا پشت هم چوب توو استین هم میکنید بعد الان میخای منو بچزونی. زنگ زدم شوهرم یهو گریم گرف گفتم توو کوچه ماهم عروسی میشه. بعد نامزدم میخاس واسه ابروشون هم ک شده سرویس طلای زن داداششو بخره براش. گفتم خدا ازت نگذره اینکارو کنی

خیلی دلم گرفته من با این دو تا انگل عین خاهر رفتار کردم هر چند شوهرم دیگ کامل شناخت. ولی خب خدارو خوش نمیا. دو بار دلنو خاهرش شکست شهرستان ک بودیم سر خاک پدرو مادرش گریه کردم گفتم ببینید دخترتون چیکار میکنه دو بارم باردار بود سقط کرد. دلم خیلی گرفته

اشتباه اولت اینه با جاریت درد و دل کردی خب

بیشتر اون گف من چیزع خاصی نگفتم فقط گفتم دلم از اینکاراش گرفته. خدا شاهده یک کلمه از حرفاشو ب احدی نگفتم من چ مبدونسم حرف درست میکنه چار تا ب اسمم میزنه . بخدا من ن دو ماه پیش باهاش در ارتباط بودم ن حرفایی ک زده راسته و من نگفتم

بی سیاستی به خرج بدی . آروم توضیح می‌دادی چی به چیه چرا اینقدر داد و بیداد کردی

اخه از اینک زنگ زده بود خونمون و میگف میخاسم با مادرت بحرفم سوختم مگه اون جاریو خودش نمیشناسه مگه باورم نداره

واقعا ک ... باشه شما راست میگی ولی نانزدم خاهرشو کنار گذاشت حقم با من بود . ممنون در کل

شما بخوای هر دفعه سر بحثی به بقیه بگی ج.نده کسی از خاندانشون باهات خوب رفتار نمی‌کنه.

خانواده مادریم مایه دارن فلانن جاریم اینطوریه...