2777
2789
عنوان

دعوا با خواهر شوهر عوضی سر جاری کثافت

| مشاهده متن کامل بحث + 21789 بازدید | 89 پست
شما بخوای هر دفعه سر بحثی به بقیه بگی ج.نده کسی از خاندانشون باهات خوب رفتار نمی‌کنه.خانواده مادریم ...

عزیز اون قبلش ب شوهرم سر اینک خونه نداده بود پیام داده ادن زن کثیفت نمیذاره بدی بم در حالیک خدا شاهده من خبر نداشم. من اون لحظه عصبی بودم هر چی بش گفتم چون خیلی توو زندگیم دخالت میکنه حتی ماه پیش ب شوهرم گفته بود من خیلی حسودیتونو میکردم ولی دیگ زندگیتون داشت بهم میخورد گفتم نکنن دگ . خدا میدونه چ بلاهایی توو این نانزدی سرم اورده ک همیشه سکوت کردم براش هدیه گرفتم رابطشو با داداشش اوکی کردم دیگ منم بُریدم همه چی گفتم بابت خانواده ی مادریمم اینجا گفتم ک خانواده ی مادریم همه تحصیلکردن مالی خیلی خوبن زشت نیس دختره جای دختره مادرمه بش بگه دیووونه! جز خوبی مادرم کاری نکرده

عزیز اون قبلش ب شوهرم سر اینک خونه نداده بود پیام داده ادن زن کثیفت نمیذاره بدی بم در حالیک خدا شاهد ...

تو باید جوری رفتار کنی انگار برات مهم نیست نه که عصبانیتت رو نشون بدی خوشحالشون کنی

فقط باید با شوهرت درموردش حرف می‌زدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زشت که هست ولی اگه ارزش داری به خودت نرو

‌نمیخام برم اما نامزدم چون جای پدرشونه از نظر حمایت کردنشون میگه نیای زشته از یطرفم تا وقتی با دختره حرف نزنم نیتشو ندونم بابت دروغش اروم نمیشم زندگی منو بهم زدن الان واسه هم کیک خریدن نباید ناراحت شم؟ خاسم روبیکا بلاکش کنم همسرم گف ولش کن اون شخصیتشو نشون داد تو مثع اون نباش فقط اشکام بود ک ریخت بابا من دورم ازشون بخدا هیچ کاری بهشون ندارم. ولم نمیکنن . 

اره کار نامزدت هم اشتباه بوده زودی پا مامانتو باز کرده به قضیه

اخه ب مادر من چ ربطی داشت اگ ب زنش اعتماد داره چرا حرف جاریو گفت بم بعدم بمن زنگ زد منو برد پشت خط جاریمم نمیدونس ب جاریم گف اولا زن من نگفته دوما اگ گفته دمش گرم اصلا کل بدن داداشم دستگاهه اگ داداشم نمیگرفتت کی میگرفتت مونده بودی توام ب زور انداختن ب داداشع سادم گفت بعدم بهت پیام داده ک داده پسر نبوده یا پسر نبودی ک میخای زندگیمو خراب کنی گف ن دگ دور زندگیم بچرخ ن فردا بیا خونم ن میاد خونت دیگ زنمم نمی بینی ک بخای صداشم بشنوی ک پشتشم بحرفی و  گف دیگ بمن نزنگ  کاری داشی پدرت بزنگه. بابا ب شوهر خودش بزنگیم میگه ما چشم داریم ب شوهرش ک خدایی اصلا قابل قیاس با همسرم نیس ولی خودش صبح تا شب ب شوهرع ملت میزنگه و قطع کرد. ب شوهرم گفتم اینارو اول بهش میگفتی ن الان ک قیامت شد

تو باید جوری رفتار کنی انگار برات مهم نیست نه که عصبانیتت رو نشون بدی خوشحالشون کنیفقط باید با شوهرت ...

ب شوهرمم میگم دگ میگه خسته شدم دیگ حرفاتونو نگو .‌گف فقط بشناس منم شناختم ن دورشون بریم ن بیان الان موندم خانوادم دیگ نمیذارن واسه کارش یمدت بریم اون شهر اینم میخاس جهازو ببره خودشم میگه باید بریم وسط موندم کلی فشار رومه . خاهرم میگه بری زندگیتو خرتب میکنن نرمم شوهرم واقعا کارش اونجاس نمیتونه بمونه. موندم چیکار کنم 

ب شوهرمم میگم دگ میگه خسته شدم دیگ حرفاتونو نگو .‌گف فقط بشناس منم شناختم ن دورشون بریم ن بیان الان ...

یه مدت باهاش قهر کن بگو خانوادت باید بهم احترام بذارن همونطور که من بهشون احترام می‌ذارم

با خانوادشم دیگه صمیمی نشو هیچ وقت هم جلوشون با شوهرت بحث نکن چیزی بهت بگن

مشکلاتتون رو به خانواده‌ی خودت هم نگو بین خودتون بمونه

عزیزم خوندم ولی خیلی‌ بد قلم هستی ‌و اصلا متوجه اصل ماجرا و اینکه کی ب کیه نشدم فقط فهمیدم ناراحتی از اون دونفر توصیه میکنم دوری دوستی رو رعایت کن و احترام بزار و خودت رو هم دایه مهربان تر از مادر نکن و مثل عروس رفتار کن و عروسی هم برو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی دلم گرفته من با این دو تا انگل عین خاهر رفتار کردم هر چند شوهرم دیگ کامل شناخت. ولی خب خدارو خو ...

یا خدا چقدر عفریتن اینا 

ولشون کن بی محلی کن بخدا جات باشم با همشون قطع رابطه میکنم فقط سعی کن نامزدتو بکشونی سمت خودت 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
یا خدا چقدر عفریتن اینا ولشون کن بی محلی کن بخدا جات باشم با همشون قطع رابطه میکنم فقط سعی کن نامزدت ...

بدبختی اینجاست نامزرم زنگ زده ب مادرم کلی چرت گفته طرف اونارو گرفته بمنم زنگ ک اره اونا بدن تو اول ب حرفم کامل گوش ندادی . خانوادمم میگن ساده گیرت اورده میخاد گولت بزنه بخدا حالم خرابه. الان من تهرانم بنا ب کار همسرم باید یمدت بریم شهر اونا ‌ . جهیزیمم میخاد ببره خانوادم میگن اگ رفتیو جهیزیتو برد دگ نمیارتت تهران دروغ میگه و اجازه نمیدیم جهیزیه ببره. بخدا مریض و افسرده شدم کارم فقط گریس نمیدونم چی درسته چی غلط

عزیزم خوندم ولی خیلی‌ بد قلم هستی ‌و اصلا متوجه اصل ماجرا و اینکه کی ب کیه نشدم فقط فهمیدم ناراحتی ا ...

متاسفانه انقد خوبی کردم انقد دلسوزی کردم دیگ در مقابلع رفتارای زشتشون نتونسم خودمو کنترل کنم و هر چی از دهنم در میومد ب خاهرش گفتم . ببخشید خیلی حالم بد بود و تُند تایپ کردم 

خلاصه برگشت گف مگه نگفتم با نامزد داداشم در ارتباط نباش چرا بهش گفتی داداش فلانه بهمانه. سر یه قضیه ...

ببخشید تو اون تاپیک اشتباه کردم عکس اون اقارو گذاشتم و نمیشد همونجا بپرسم صفحه ۲۹ و ۳۰ تاپیک اخرت عکسی گذاشتم ببین چشای نامزدت مثل عکس گوده یا انگشت شستش اونجوری درازو غیرنرمال بلنده؟

ببخشید تو اون تاپیک اشتباه کردم عکس اون اقارو گذاشتم و نمیشد همونجا بپرسم صفحه ۲۹ و ۳۰ تاپیک اخرت عک ...

اگه انگشت اونجوری باشه چه معنی ای میده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

متاسفانه باید بگم مقصر اول و آخر خودتی! اولین کار اشتباهی که کردی اینه که برداشتی به جاریت پیام دادی! این شده یه ضربه به دومینوی این دعواها و جنگ اعصاب ها! وقتی شوهرت میگه با فلان جاری ارتباط نداشته باش اول از همه دلیلشو بپرس اگر دلیل موجهی نداشت با شوخی و خنده بگو شایدم بهش پیام دادم احوالشو پرسیدم! الآنم عواقب کارات رو ببین! شاکی هم نباش! 

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

متاسفانه نه خودت و نه مادرت مهارت مقابله با مسائل رو ندارید و هر دوتون باعث شدید یه مسأله کوچیک به یه بحران بزرگ تبدیل شه، حالا شما جوونی بی تجربه آیی این رفتارهات قابل انتظاره ولی مادرتون که یک خانم باتجربه اس اینطور رفتارها ازش بعیده!

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!