2777
2789
عنوان

دعوا با خواهر شوهر عوضی سر جاری کثافت

| مشاهده متن کامل بحث + 21804 بازدید | 89 پست
ناراحت نشدم ایشون بنیانگذارعلم چیرونومی تو ایران هستن و همیشه تو کارگاه هاش تاکید دارن به اسم خودتون ...

اینهمه بدبینی ازکجامیاد؟!

شماخودتون به استاترگفتیدبعدمن ازتون سوال کردم چه جوری میشه پیداش کردجواب دادیدبعدالان اومدیدمیگیدکلاهبردارواقعاعجیبه رفتارتون من کانالشونوتوایتادیدم خیلی گذری اون دستارودیدم حفظ نکردم اسم اون دستاروفقط به حالت دستادقت کردم چون اسماشونواشتباه گفتم شدم کلاهبردار!!ازخدانمیترسیدانقدرراحت تهمت میزنیدمن که حلال نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه بدبینی ازکجامیاد؟!شماخودتون به استاترگفتیدبعدمن ازتون سوال کردم چه جوری میشه پیداش کردجواب دا ...

تهمتی نزدم احتمال دادم چرا خودت و دسته اولی که احتمال دادم کلاس غیراستاد رفته حساب نکردی سریع گزینه دوم و به خودت چسبوندی؟ گذری ام توکانال اون اسم هارو دیده باشی من درستشو گفتم چرا اونجا نگفتی ااا گذری دیدم یادم نمونده و فلان ولی بازم همون اسم اشتباه و تکرار کردی من پیش خودم گفتم احتمالا این کاربر کلاس غیر استاد و رفته اسم ها تو ذهنش اینطوری حک شده درستشم میگم باز حرف خودشو میزنه یا شایدم ازهمون کسایی هست که میچرخن و دنبال مطالب جدید از دست شناسیی هستن که بره به اسم خودش اموزش بده حالا این دو دسته حدس و گمانی که قبل گفتم رو اونم باتوجه به حرفاتون تو ذهنم اومده بود رو حلال نکنید خدا میگه خودتونو درمعرض اتهام قرار ندید بهتون شک و ظن نکنن   

به نظرم شمادرموردپارانویید یکم مطالعه کن

تو تمام صحبتهایی که باهات داشتم خیلی واضح و منطقی جواب دادم به صدنفرم نشون بده کجای اون حرفم نشان ازناراحتی داره حتی عصبانی ام نشدم که واسه خودت بریدی و دوختی شما رو وسواس فکریت کارکن .ولی تعجب کردم چرا فکر کردید کسی که بیشتر از ۲۰ ساله داره درس متافیزیک و میخونه و علم و تجربه های نابی داره که هیچ کدوم ازروانشناسها و اخوندها ندارن و بیاد راحت دراختیار بذاره 

اولا اینکه اینقدر به همه عالم و آدم توهین کردی و حرفای زشت زدی اعصابم بهم ریخت

واقعا که شخصیت خودتو خوب به خانواده شوهرت نشون دادی

دوم 

همیشه سلیطه بازی جواب نیست!

نامزدت زنگ زد بهت حرف از جاری و خواهرش زد فقط یه جمله بهش میگفتی و تلفنو قطع میکردی

پس برو پیش همون خواهر و زن داداشت ، چرا اومدی پیش من؟!!

بی خودی سرصدا کردی 

زود زودم گریه کردی 

همه عالم ادم فهمیدن!!

مامانت

خانوادت!!

حتی همسایتون

قرار یه عمر با شوهرت زیر یه سقف زندگی کنی

قرار یه عمر با اون خانواده رفت و امد داشته باشی

این رفتار چیه؟!!

هر دفعه بحث شد بهشون بگی ج... ؟!!

مگه تا کی نازتو میخرن!!

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

تهمتی نزدم احتمال دادم چرا خودت و دسته اولی که احتمال دادم کلاس غیراستاد رفته حساب نکردی سریع گزینه ...

ببین خانم عزیزجوابه خودتو خودت داری میدی میگی من تهمت نزدم ولی احتمال دادم ازون دسته ای باشی که رفتی کلاس حساب نکردی؟!!!

اینوبهش نمیگن احتمال میگن تهمت !

درضمن خودتون اون کانال رومعرفی کردین چراتوهم میزنید

والامن تاموقعی که اون استادرومعرفی کنیدهیچ شناختی ازشون نداشتم حتی اسمشونونشنیده بودم اگه خیلی معروف بودن حتمااسمشونومیشنیدم به اینجورکلاساواینجورآموزشاهم علاقه ای ندارم شمابه استاترگفتیدشوهرت این مدلیه دستش برام عجیب بودبدونم مگه هرمدل دست تواخلاق مگه تاثیرداره!

شماهم هزینه کردی اطلاعاتتودراختیاردیگران نذارچیزی هم نگومثل درخت بی ثمرباش چون هزینه کردی من نگفتم آموخته هاتودراختیارمن بذارمن مدل دستم شبیهه عکس کانال بودپرسیدم خیلی راحت بگین نمیخوام بگم چراتهمت میزنیدوتوهم توطئه میزنید

لطفاریپلای نکنیدحوصله ی بحث باآدمایی که اشتباهشونوقبول نمیکنن روندارم

ببین خانم عزیزجوابه خودتو خودت داری میدی میگی من تهمت نزدم ولی احتمال دادم ازون دسته ای باشی که رفتی ...

کامنت قبلم رو به زور جواب دادم حالا بیام با کسی که اول همون کامنت قبلم و قشنگ متوجه نشده بحث کنم؟ شما خوب ما بی ثمر

خواهرم ‌ میگه خیلی بدبختی بری. شوهرم میگه حنابندون نمیذارم بری اما عروسیش ک نمیشع آبرومون میره مسگن ...

اونش مهم نیس ولی اگه بذاری شوهرت سرویس طلا براش بخره خیلی احمقی

من اگه جات بودم نمیذاشتم سر سوزن خرجش کنه 

الانم بهش بگو برا این سرویس خریدی قیدتو میزنم

چیزی نمیشه سرویس نداشته باشه

بگو بره براش بدل بخره 

مگه شوهرت بدهکاره به کسی؟اونم همچین اشغالی 

اونش مهم نیس ولی اگه بذاری شوهرت سرویس طلا براش بخره خیلی احمقیمن اگه جات بودم نمیذاشتم سر سوزن خرجش ...

بعدم یکم طرز صحبت کردنت رو درست کن عزیزم 

خیلی وقیحانه اس 

بنظرم شخصیت آدم بااین حرف زدن خیلی زشت دیده میشه