2777
2789

بچه ها خواهش میکنم خوب بخونید و بهترین کمک رو بهم کنید لطفا. یعنی هر بلایی بگید سرم اورده دعوا نشده سر این با نامزدم کردم . خلاصه  من یه جاری دارم ک اونم‌نامزدِ . نامزدم ب هیچ عنوان از این خوشش نمیاد و از اول نامزدی حدود ۸ ماهه که از من خواسته با این انگل در ارتباط نباسم منم خطمو عوض کردم خلاصه ما قبل عید سر فضولی خواهر شوهرم دعوامون شد و من ب این حاری انگل توو روبیکا از طریق ایدیش ک هنو عوض نکرده بود یه پیام دادم بس ک دلم پر بود گفتم اینکارا چیه خاهرشون میکنه خلاصه اونم دلش پر انقد حرفای بدی پشت نامزد خودش و این خواهر شوهر گف و من گفتم نامزدم دوس نداره بت پیام بدم بفهمه ناراحت میشه و روبیکامو حذف زدم میدونم کار اشتباهی کردم ولی بخدا دلم پُر بود اونم‌پیاماشو قبل حذف از روبیکا پاک کرد منم دو طرفه پاک کردم . خلاصه الان ۶ ماه بیشتر گذشته . عروسیامون نزدیکه شاید ب فاصله ی کم عروسیمون بعد ماه صفر شه . یعنی بخدا انقد ناراحتم اشکام بند نمیاد. و اینک خاهر شوهرم یع خونه از شوهرم مبخاس و چون شوهرم نداد سر مسائلی ک تاپیک قبل گفتم و بنا به شرایطمون قرارع یمدت از تهران بریم شهرستان و اون خونه مستقر بشیم. خانوادمو ب زور راضی کرده بودم. این خواهره فهمید اول زری نزد ولی ب نانزدم گفتم زَهرشو میریزه. حدود چن روز پیش یهو نامزدم زنگ زد منم از همه جا بیخبر خندیدم خوبی گف خونتون زنگ میزنم با مادرت بحرفم همش اِشغاله گفتم خدا خیر بده. طولانی شد بقیشو داخل نظرات مینویسم

اشتباه اولت اینه با جاریت درد و دل کردی 

خب 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون عوضی اون یکی کثافت شما هم ساده لوح خجسته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هنوز بقیه اش رو نگذاشتی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خلاصه برگشت گف مگه نگفتم با نامزد داداشم در ارتباط نباش چرا بهش گفتی داداش فلانه بهمانه. سر یه قضیه قبلا داداشش  یجاشو عمل کرده جای عملشم هس کل فامیل و شهرستانی ک دختره تووشه میدونن. من تهرانم جاری هم بچه ی دهاته گاو اینا نگه میدارن خدای نکرده نمیخام توهین کنم ب ادمایی ک داحل این محیطن ولی من خودم تهرانم تحصیلات دارم. شوهرمم وضعش خوبه . این خیلی بی فرهنگه کلا خاندانشون ادمای بدی ان میشناسیمشون متوهمن بددهنن و اهل دعوان . همیشه هم بمن حسادت میکنن. نگو ب نانزدم زنگ زده گفته زنت میخواد زندگیمو بهم بزته منم قیافم این بود پشت تلفن😑 یعنی اون شوهرشو من چیکار دارم ک زندگیشونو بهم بزنم. نگو شوهرمو پُر کردن اره چرا باهاش در ارتباطی جرا گفتی داداشم چ بدی ای بهت کرده  مگه چرا زندگیشو میخوای خراب کنی یهو منم داد زدم دهنتو ببند تو ب زنت اعتماد نداری؟ بقران ک باهاش ن در ارتباط هسم ن شماره ای ازم داره گفت ن توو روبیکا گفتم بابا من روبیکامو ۷ ماهه پاک نکردم بیاد بهت فوروارد بده ک من بهش پی دادم بعد گف دختره میگه پاک کردی گفتم کجا پاک کردم بعد ب دختره زنگ زد دختره گفته ن دوماه پیش زده پیام بم و دیل کرده

گفتم خدا برنه توو کمِ آدم دروغگو من قبل عید بهش یه پی دادم‌منکر نمیشم ولی اون همش بد گف از داداشتو خاهرت خلاصع زدم زیر گریه داد زدم گوشیو دادم ب مادرم اون وسطم گف اره جلو خواهرمو میگیرن اقا من دیگ عین روانیا گریه میکردما داد میزدم  همسایمون بدبهت اومد گف چی شده مادرم گریه ک چطه دختر دیوونه گوشیو دادم مادرم یهو عین دیوونه ها گوشیو قطع کردم زنگ زدم خاهرش گفتم عفریطه چرا سرتو از ک... نه زندگیم بیرون‌نمیکشی عادت کردی ب گوه خوری بی حیای ج...ده.. بخدا عصبی بودم اونم اول قفل بود بعد مادرم گوشیو گرف گف چرا سرتو از زندگی اینا نمیکشی بیرون اینم بگم اون جاریه با این خاهرشوهرمم دعوا زیاد داشتن اما سرشون همش توو ک..ونه همه

بعد نامزدم زنگ زد مادرم مادرم اول ج نداد بعد مادرم زنگ زد گف بازیاتون چیه نامزدمم گف اون دختره  ک میشع جاریم دختر خوبیه دختر تو دروغ میگه مادرمم گف ب زنت اعتماد نداری ؟؟؟ ب اون دختره شماره خونمونو بده زنگ بزنه  با دخترم روو در روو شه . جاری زنگ زد مادرم اول رید بش ک خجالت بکش اگ حرفی هم بشه ادم فضولی نمیکنه. بعد تا گوشیو  مادرم بم داد قطع کرد . بخدا ک دروغ میگف دیک خانوادم نشستن گفتن جنازتم دست نامزدت نمیدیدم همیشه طرفشو گرفتیم فک کرده کسو کار نداری اصلنم دیگ نمیذارن اول زندگی بریم جای دیگ وضعیت کار همسرمم جوریک باید یسال اول بریم اونجا . اونجا کار گرفته خانوادمم میگن بری روانیت میکنن خلاصع نامزدم باز زنگ زد مادرم گف دختره روو سیاه بود ک حرف نزد منم گفتم بش بگید بدبخت زنتو پای جاری میدی و خاهرت 

اون عوضی اون یکی کثافت شما هم ساده لوح خجسته

بخدا دلم براش میسوخت بقران من شوهرمو بلند میکردم شهرستان رفتنی براشون شیرینی میگرفتیم میگفتم پدرو مادرت نیستن فوت شدن تو جای برادر بزرگتر عین پدر پشتشون باش

بعدش دیگ خاهرشوهرم زنگ زد احمق ب مادرم گف اره همه میگفتن مادر عروستون یعنی مامان من دیوونس چرا دخترع دیوونه ی اون دیوونه رو گرفتید بخدا ک دروغ میگف من خانواده ی مادریم خیلی مایه دارن و همه از خانواده ی مادریم تعریف میکنن و این عنا هم از سمت دور خانواده ی مادرمن. مادرمم گف اشکال نداره من اگ لباسم شماهم شلواره این لباسید همه از یع قومیم بعد جالب اینک سنمو گف گف سن دخترتو گفتن بالاس این دختره متولد یه سال دیگس توو شناسنامش کوچیکتره در حالیک زر میزنه من هم فیسم خیلی خوشگله هم بی بی فیسم هم شنااااسناممو مگه میشه ده سال کوچیکتر بگیرم. منم گفتم ب مادرم بش بگو فلا تو از ننظر سن از من ۶ سال بزرگتری تاره یساله ب زور ازدواج کردی . ب شوهرش کلی وعده داده ک از داداشش تیغ بزنه  و بش بده ک شوهرم نداد دیگ.خلاصع اعصابم ناراحت