بچه ها خواهش میکنم خوب بخونید و بهترین کمک رو بهم کنید لطفا. یعنی هر بلایی بگید سرم اورده دعوا نشده سر این با نامزدم کردم . خلاصه من یه جاری دارم ک اونمنامزدِ . نامزدم ب هیچ عنوان از این خوشش نمیاد و از اول نامزدی حدود ۸ ماهه که از من خواسته با این انگل در ارتباط نباسم منم خطمو عوض کردم خلاصه ما قبل عید سر فضولی خواهر شوهرم دعوامون شد و من ب این حاری انگل توو روبیکا از طریق ایدیش ک هنو عوض نکرده بود یه پیام دادم بس ک دلم پر بود گفتم اینکارا چیه خاهرشون میکنه خلاصه اونم دلش پر انقد حرفای بدی پشت نامزد خودش و این خواهر شوهر گف و من گفتم نامزدم دوس نداره بت پیام بدم بفهمه ناراحت میشه و روبیکامو حذف زدم میدونم کار اشتباهی کردم ولی بخدا دلم پُر بود اونمپیاماشو قبل حذف از روبیکا پاک کرد منم دو طرفه پاک کردم . خلاصه الان ۶ ماه بیشتر گذشته . عروسیامون نزدیکه شاید ب فاصله ی کم عروسیمون بعد ماه صفر شه . یعنی بخدا انقد ناراحتم اشکام بند نمیاد. و اینک خاهر شوهرم یع خونه از شوهرم مبخاس و چون شوهرم نداد سر مسائلی ک تاپیک قبل گفتم و بنا به شرایطمون قرارع یمدت از تهران بریم شهرستان و اون خونه مستقر بشیم. خانوادمو ب زور راضی کرده بودم. این خواهره فهمید اول زری نزد ولی ب نانزدم گفتم زَهرشو میریزه. حدود چن روز پیش یهو نامزدم زنگ زد منم از همه جا بیخبر خندیدم خوبی گف خونتون زنگ میزنم با مادرت بحرفم همش اِشغاله گفتم خدا خیر بده. طولانی شد بقیشو داخل نظرات مینویسم