یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طبق تجربه اطرافیانم شاید تو الان توی موقعیتی هستی ک شغل برات اهمیت نداره اما ممکنه اینده شرایط طوری تغییر کنه که تو یا علاقه مند شی به شاغل شدن یا حتی مجبور شی پس بیشتر تحقیق کن راجب انتخاب رشته که یه وقت پشیمون نشی
رشته مهندسی کامپیوتر و همون برنامه نویسی خیلی دانشگاهی که رفتی مهم نیست مهم کاربلد بودنه که همه جای دنیا میتونن شغل های خوبی بگیرن. اما خب درسهای دانشگاه هم سخته توی این رشته
امروز حس میکنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شدهام. میدانم که هیچ چیز دوام ندارد.
خب بهتره بیشتر فکر کنی نه فقط به خاطر زبان چون رشته ایه که تلاش زیادی میخواد برای این که بتونی موفق باشی. دلیل این که بازار کار خوبی داره اینه که کار راحتی نیست
امروز حس میکنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شدهام. میدانم که هیچ چیز دوام ندارد.
در کل فقط برام مهمه پول که میدم یه چیزی تو اون رشته یاد بگیرم که میگن کامپیوتر تو دانشگاه هیچی یاد ن ...
اره بی راه هم نمیگن اما این جوری هم نیست که تاثیری نداشته باشه یه سری از درسهاش واقعا کاربردی هستن بعلاوه نمیدونم با مدرک دیپلم اصلا کار میدن توی این شرکتهای کامپیوتری یا نه. بیشترشون لیسانس به بالا میخوان