2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد چه رشته ای برم خوبه

659 بازدید | 15 پست

در کل شغل برام خیلی مهم نیست فقط میخوام حالا که قراره پول بدم یه چیزی یادبگیرم که بدردم بخوره 

خب با این شرایط رشته کامپیوتر به نظرم اومد که اینطور که میگن خیلی سخته درساش. شما اطلاعی دارین ؟

یا روانشناسی . درسای دانشگاهش چیزی به معلومات ادم اضافه میکنه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم

طبق تجربه اطرافیانم شاید تو الان توی موقعیتی هستی ک شغل برات اهمیت نداره اما ممکنه اینده شرایط طوری تغییر کنه که تو یا علاقه مند شی به شاغل شدن یا حتی مجبور شی پس بیشتر تحقیق کن راجب انتخاب رشته که یه وقت پشیمون نشی

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
طبق تجربه اطرافیانم شاید تو الان توی موقعیتی هستی ک شغل برات اهمیت نداره اما ممکنه اینده شرایط طوری ...

حتما شرایط واسه ازمون استخدامی جای پیشرفت و ادامه دادن رو اولویت بزار حتی اگ الان برات مهم نباشه

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی
حتما شرایط واسه ازمون استخدامی جای پیشرفت و ادامه دادن رو اولویت بزار حتی اگ الان برات مهم نباشه

درسته حرفت ممنون کع وقت گذاشتی عزیزم

اگه بخوام اینو در نظر بگیرم اصلا به شغل روانشناسی علاقه ندارم 

کامپیوتر حتی اگه نری سر کار باز با طراحی سایت و ... میشه یه کارایی کرد ولی خب اینم سخته

رشته مهندسی کامپیوتر و همون برنامه نویسی خیلی دانشگاهی که رفتی مهم نیست مهم کاربلد بودنه که همه جای دنیا میتونن شغل های خوبی بگیرن. اما خب درس‌های دانشگاه هم سخته توی این رشته

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

رشته مهندسی کامپیوتر و همون برنامه نویسی خیلی دانشگاهی که رفتی مهم نیست مهم کاربلد بودنه که همه جای ...

اره همین دودلم کرده و زبانمم اصلا خوب نیست 😕😂

رشته مهندسی کامپیوتر و همون برنامه نویسی خیلی دانشگاهی که رفتی مهم نیست مهم کاربلد بودنه که همه جای ...

به نظرت ازاد برم کلاس چیزی یاد میگیرم یا حتما باید پیش زمینه داشته باشم ؟

چون میگن دانشگاه خیلی سخته میترسم برم هزینه بدم اخرم قبول نشم لیسانس😕😂

ولی از پکیج ازاد و ... یاد نگرفتم هم یاد نگرفتم دیگه

در کل برام فعلا مدرک گرفتن مهمه تو یه رشته اسون تر

اره همین دودلم کرده و زبانمم اصلا خوب نیست 😕😂

خب بهتره بیشتر فکر کنی نه فقط به خاطر زبان چون رشته ایه که تلاش زیادی میخواد برای این که بتونی موفق باشی. دلیل این که بازار کار خوبی داره اینه که کار راحتی نیست

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

به نظرت ازاد برم کلاس چیزی یاد میگیرم یا حتما باید پیش زمینه داشته باشم ؟چون میگن دانشگاه خیلی سخته ...

نه میتونی یاد بگیری کلاس های آزاد هم اگر جای خوبی بری خوبن

خب بهتره بیشتر فکر کنی نه فقط به خاطر زبان چون رشته ایه که تلاش زیادی میخواد برای این که بتونی موفق ...

در کل فقط برام مهمه پول که میدم یه چیزی تو اون رشته یاد بگیرم که میگن کامپیوتر تو دانشگاه هیچی یاد نمیدن اما همونم سخته😕

در کل فقط برام مهمه پول که میدم یه چیزی تو اون رشته یاد بگیرم که میگن کامپیوتر تو دانشگاه هیچی یاد ن ...

اره بی راه هم نمیگن اما این جوری هم نیست که تاثیری نداشته باشه یه سری از درس‌هاش واقعا کاربردی هستن بعلاوه نمیدونم با مدرک دیپلم اصلا کار میدن توی این شرکت‌های کامپیوتری یا نه. بیشترشون لیسانس به بالا میخوان

دخترمن میخوادبره آزادژنتیک بخونه البته بایدتاارشدادامه بده که بتونه یه َشغل درست وحسابی گیرش بیادنمی ...

راجب رشتش خوب اطلاع داره با علاقه میرن یا بخاطر اینکه بدون کنکوره؟