2777
2789
عنوان

امید به بینایی با ژن درمانی

334 بازدید | 3 پست

امید به بینایی با ژن‌درمانی!

👁️ از هر ۲۵۰۰ نوزاد، یک نوزاد به بیماری ارثی رتینیت پیگمنتوزا مبتلا می‌شود که معمولاً به نابینایی کامل منتهی می‌شود. این بیماری چشمی لایه حساس به نور را درگیر کرده و باعث نابینایی می‌شود.

🔬 پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ژن‌درمانی و انتقال وکتورهای ویروسی به چشم، موفق به درمان این بیماری شده‌اند. این درمان از طریق تزریق در زجاجیه چشم انجام می‌شود و به شبکیه آسیبی نمی‌رساند. این روش روی موش‌های یک‌ماهه آزمایش شده و موفقیت‌آمیز بوده است.

✨ پژوهشگران معتقدند این روش یکی از نخستین فناوری‌های ژن‌درمانی در حوزه چشم در ایران است که قابلیت اجرا دارد. زنده باد ذهن‌ها و دستانی که به چشم‌ها بینایی هدیه می‌کنند! راهتان پرنور ❤️

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

ژنتیک ❤️

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستشون درد نكنه ، فرشته ها هميشه بال ندارن 🙏🏻خيلي خوب گفتين راهشون پرنور👏🏻🙏🏻 اميدوارم براي دندان هم كاري بتونن بكنن 🌹

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹