2777
2789
عنوان

معجزه را در زندگیم دیدم

10254 بازدید | 139 پست

سلام دوستان اول بگم که من یکم ممکنه کند تایپ کنم ولی جواب میدم

هر کی با این تاپیک مخالف یا عقاید مخالف داره لطفا یا احترام بگذاره یا بگذره از تاپیک که نترکه و دوستانی که میخواهند استفاده کنند

اگ میبینید تازه عضوم دلیل داره و این دلیل بر خواستار پربازدید نیست من کاربری ۷ ساله دارم نی نی یار میتونه ای پی ام رو چک کنه

فقط دلیلم از این تاپیک افزایش ایمان شماست و بس

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔

من ۳۳ سالمه در زندگیم از بچگی تا حالا سختیایی زیادی کشیدم ک اگ بخوام بنویسم یک رمان ۳۰۰ صفحه ای بیشتر میشه فقط بدونید خیلی سختی کشیدم

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه جای زندگی میکردیم کنار خانواده ای پدری که هر کی مدید میگفت مگه اینجا کسی هم زندگی میکنه مادرم خیلی حرف های خانواده شوهر یعنی پدرم رو تحمل میکرد و دم نمیزد

حتی در بارداری سوم که برادرم به دنیا اومد گشنگی هم کشید 

من فرزند دوم بود دختر دوم پدرم چون فکراش قدیمی بود وقتی من هم دختر شدم به مادرم گفت تو که فقط بلدی دختر بزایی 

به پدرم توهین نکنید اون تقصیری نداشت زیاد

برادرم بعد دو سال بدنیا اومد اسمش رو میذارم احمد که تفکیک بشه

من رو هم زحل

خواهرم رو نازنین در نظر بگیرند

مدرسه که کلاس اول میرفتم وقتایی ک بارون می اومد مامانم کیسه پلاستیک پامون میکرد که کفسامون گلی نشه و تا مدرسه که دو کیلومتر دورتر از خونمون بود پیاده میرفتیم و اونجا عوض میکرد برامون تا جلو دوستامون آبرومون نره و خوب درس بخونیم