2777
2789
عنوان

جنسيت ني ني مشخص شد

669 بازدید | 30 پست

سلام خانوما

من عكس ان تي گذاشتم

اكثرا گفتن دختر

البته توي ان تي گفته بودن احتمالا پسر

الان كه رفتم آنومالي قطعي گفت پسر

ني ني من ناخواسته بود ، خيلي دعا كردم سقط شه، افسردگي شديد گرفتم و البته جنسيتش مهم نبود 

ولي خب پشيمونم و توبه كردم 

خدا منو ببخشه

مليكا هستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه ناشکری نکن من۱۲ساله درگیردکترم نمیشه

ناشكري خيلي كردم

چون من و شوهرم ميخواستيم دخترم تك بمونه

ولي خب پشيمونم

عزيزم ان شاالله خدا بهت ني ني بده

مليكا هستم🥰

ان تی به من احتمال پسر داد  سونو ۱۶هفته دکتر خودم تو. مطب سونوم کرد گفت وسط پاهاش صافه بنظرم دختره

29 اردیبهشت بی بی چکم مثبت شد 😍 11 تیر صدای قلبشو شنیدم❤ 8مرداد جنسیت نی نی مشخص شد💗 و دختر نازم 1403/10/19 ساعت 13:40 روز چهارشنبه به دنیا اومد😍💖

ان تی به من احتمال پسر داد سونو ۱۶هفته دکتر خودم تو. مطب سونوم کرد گفت وسط پاهاش صافه بنظرم دختره

عزيزم آنومالي قطعي ميشه

ولي ١٦ هفته ديگه جنسيت كاملا مشخصه

ان شاالله سالم باشه

مليكا هستم🥰
مبارک باشهقدمش پر خیر و برکتاز همین لحظه دیگه ناشکری رو کنار بذار

ممنون عزيزم

چند هفته ست گذاشتم كنار

ولي انقدر زار زدم و گريه و ناشكري كردم كه پشيمونم

مليكا هستم🥰

منم سر این بارداریم خیلی ناشکری کردم (دختر میخواستم که نشد)

ولی الان ک اخرشم بی صبرانه منتظر دیدنشم لحظه شماری میکنم روزی هزار بار ساکشو باز میکنم لباساشو بو میکنم  روزی هزار بار دست میزارم رو شکمم با پاش که میزنه زیر دستم از ذوق میمیرم یه پای کوچولو که با نهایت زور میخواد اثبات کنه که من دارم میام مامانی با تمام ترسی که از زایمان دارم وقتی به بغل کردنش به بو کردنش فکر میکنم هیچی برام ترسناک دیگه نیست 

انقد قشنگه این حسا که یاد ناشکریام که میفتم شرمنده میشم یه روز بزرگ میشه و بهش همه چیو میگم باید ازش حلالیت بخوام من عاشقش شدم هررچز هرروز و هرروز😍❤️

انشالله که بارداری بی خطر و خوبی و بگذرونی صحیح و سالم بغلش کنی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....