2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز تمیزکاری داشتم امروز فقط لم میدم دیروز غذای 4وعده رو پختم آماده هست امروز فقط استراحت

خوشبحالت کمکم کن منم زرنگ بشم واقعا شلختم الان حتی لباسم نپوشیدن موهام ژولیده و چزکو و بوی گه شوهرم ۶خونس خونمو خیلیییی افتضاح کاش می‌تونستم عکس بدمت

خوشبحالت کمکم کن منم زرنگ بشم واقعا شلختم الان حتی لباسم نپوشیدن موهام ژولیده و چزکو و بوی گه شوهرم ...

اول برو موهاتو شونه کن ببند یکم آرایش کن بعد برو اتاق خوابو مرتب کن جارو بکش بگو آخيش اینجا تمیز شد برو سراغ پذیرایی هرچی داری پاک کن جارو بکش بگو آخيش موند آشپزخونه حالا برو سراغ یخچال اواکل بخچالو سامان بده بعد برو ظرف بشور بعد نون خیس کن آماده کن بزار یخچال بعد غذا آماده کن برای ی وعده یا بیشتر من تنبلم بیشتر آماده میکنم 😂بعد که غذا آماده شد بزار یخچال بعد گاز رو تمیزکن کابینت هارو مرتب کن سینک رو بشور جارو یکش سطح آشپزخونه رو تمیزکن و در آخر لباس بردار برو حموم همونجا ی سر به دستشویی بزن اونجا رو تمیزکن آفرین حالا خودت اینقد کارکردی عرق کردی خسته هم هستی برو حموم حموم رو تمیزکن و بعد خودت رو بشور تموم شد تکقول میدم تا ساعت 5 تمومه 

منتظرما

اول ی قرض مسکن خوردم دندون دردم بهتر بشه بعدم یکم وازلین زدم   برای همورورییدم یکم آروم بشم از درد پاشم ب امید خدا تروخدا بمونین مجبورم کنین کارکنم خیرببینین

من دیروز تمیزکاری داشتم امروز فقط لم میدم دیروز غذای 4وعده رو پختم آماده هست امروز فقط استراحت

خداقوت چیا پختی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اول ی قرض مسکن خوردم دندون دردم بهتر بشه بعدم یکم وازلین زدم برای همورورییدم یکم آروم بشم از درد پ ...

لباس هارو بنداز لباس شویی نون هم خیس کن غدا هم بار بزار بعد برو سراغ اتاق خواب اینجوری کارت زود تموم میشه گازت هم بعدا که غذا تموم شد پاک میکنی