2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رژ لبی😑 و اینکه حالت صورتش چرا اینجوریه یه ژست زیبا بگیره با لبخند خیلی قشنگتره، عکس بدون آرایش نداره

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫

یا خدا رژلبو

قشنگ هست ولی کاش از زاویه دیگه عکس میگرفت

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

خیلی آرایش داره 

قشنگه

رژ لب بالایی‌شو میشد بهتر بکشه

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

از ژست و آرایشش ترسیدم حقیقتا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️