2777
2789

منو مادر شوهرم خیلی خوبیم و همه حرفاشو بهم میگه.

امروز اومدم خونه مادرشوهرم.

مادرشوهرم تو خلوت باهام دردودل میکرد.

بهم میگفت بابات (یعنی پدرشوهرم) اینروزا بهش محل نمیده.سلام میگه جوابشو نمیده و همش تو خونه دعوا راه میندازه. گوشی دستشه و به حرفهای خانوم گوش میده.

مادرشوهرم ۶۷ سالشه پدرشوهرم ۶۹ سالشه.

مادرشوهرم بغض کرد و بهم گفت سره پیری ببین داره باهام چیکار میکنه...

یهو گوشیش رو زمین دید بهم گفت گوشیشو ببین چیزی پیدا میکنی‌.

منم نگاه کردم دیدم تو گوشیش همه چی داره. اینستا و واتساپ و ...

تو واتساپش دیدم یه نفر هی پیامشو میده سلام عزیزم سلام روحم😔

تو گالری هم عکس خیلی خیلی خیلی بد که از خودش گرفته بود دیدم.انگار آب یخ روم ریختن.

مادرشوهرم هی ازم میپرسه میگه چیزی دیدی 

منم استرس گرفتم میترسم بگم دعوای بدجور بیفته.به مادرشوهرم گفتم چیزی ندیدم .میخوای بیا خودت ببین شاید چیزی دیدی...

خانوما توروخدا بهم بگین چیکار کنم.

دلم برا مادرشوهرم خیلی میسوزه😭

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما چیکار کنم

خیلی نگرانم...

مادرشوهرم خیلی مهربونه براش خیلی ناراحتم

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
به شوهرت بگو

نه میترسم

دیگه کار به جایی رسیده از پیرای چروکیده و متاهلم نمیگذرن😒

نمی دونم چیکار کنم‌.

توروخدا بگم یا نه 

مادرشوهرم خیلی مظلومه 

میترسم بهش بگم از درون داغون بشه و به هیچ کس نگه 

یا بگم اسم من وسط بیفته دعوای حسابی بشه