2777
2789
عنوان

صلوات برحضرت علی اصغر

900 بازدید | 107 پست

توروخدا دوستان خواهش میکنم دعاکنین شرکت کنین ثواب داره بچم تو خطره مزمایشم مشکوک شده 

۱۴۲هزار صلوات هدیه ب حضرت علی اصغر ع انشائ الله ب لطف دعاهای شما خدابچمو سالم بهم بده توهرنفسی اجابتی هست الهی همگی حاجت رواشین لطفا.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

@نون_بربریییی  

توروخدا دوستان تون رو تگ کنین محتاجم ب دعاهای تک تکون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم حتما

ممنون گلم عزیزمی الهی بحق علی اصغر حاجت رواشین

100تاصلوات.....ان شاالله ....خبرهای خوب بشنوی.....بچت همیشه صحیح و سالم باشه

الهی امین انشائ الله ب لطف دعاهای شما عزیزان الهی حاجت رواشین گلم.

@ارسطوداداشپرستو@ارسطوداداشپرستو @ساندویچ_کثیف

ممنون دوست عزیز چشمتون بی بلا گلم.الهی حاجت رواشین.

گلم منم ۱۰۰ تا میفرستم انشالله ک زودی خوب بشه❤

روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. می‌دانم:)❤️‍🩹

500تاصلوات عزیزم انشاالله بچت خوب شه

ممنون گلم انشائ الله 

الهی حاجت رواشین دوست عزیزم.

500تاصلوات عزیزم انشاالله بچت خوب شه

ممنون گلم انشائ الله 

الهی حاجت رواشین دوست عزیزم.