2777
2789
عنوان

صلوات برحضرت علی اصغر

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان وقت بخیر، ببخشید که مزاحم تون میشم اگر میشه لطف کنیدبرای شفای بچه استارتر صلوات بفرستید ...

سلام عزیزم.چشم

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

سلام دوستان وقت بخیر، ببخشید که مزاحم تون میشم اگر میشه لطف کنیدبرای شفای بچه استارتر صلوات بفرستید ...

سلام عزیزم.چشم

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

ممنو از تک تک دوستان گلم عزیزای دلم الهی همگی حاجت روا شین.

دوست عزیزم نون_بربریییی گلم بابت همه چی ممنون مرسی ببخشید ک زحمت افتادی الهی بحق امام حسین حاجتت براورده و بخیر باشه عزیزم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
@درمسیرخدا

ممنو از تک تک دوستان گلم عزیزای دلم الهی همگی حاجت روا شین.

دوست عزیزم نون_بربریییی گلم بابت همه چی ممنون مرسی ببخشید ک زحمت افتادی الهی بحق امام حسین حاجتت براورده و بخیر باشه عزیزم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خواهش میکمم عزیزم این چه حرفیه

قربونتون برم

دوستای گلم هرچقدر لطف میکنین منت سرم بزارین صلوات بگین لطفا تعدادم بگین چون تو چندتا گروه اعلام کردم انشائ الله زودتر تموم بشه قربون همتون

عزیزی سهم منم۱۰۰

مرسی قشنگم هرچی ازخدا میخوای بهت بده فداتشم

۱۰۰ صلوات انشالله خدا سلامتی بده

ممنون عزیزم حاجت روا انشائ الله