2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6005 بازدید | 275 پست
گلم میگه تو روستا سخته جدایی، شاید بره سر خونه و زندگیش بهتر بشهبعدشم جدایی راحت نیست که من خودم بود ...

شاید بره سره خونه زندگی بهتر بشه؟ بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه با این حرف ها نمیشه رفت جلو

طرف باکره هم است چرا ادامه بده اخه خواهر خودت هم بود واقعا همچین حرفایی رو میزدی؟

شاید بره سره خونه زندگی بهتر بشه؟ بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه با این حرف ها نمیشه رفت جلوطرف باکر ...

ایشون براساس شرایط من صحبت کرده من شرایطم یکم فرق داره با شمایی که تو شهری 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میخوای جدا شی

بله چن روزی گفته بهم فرصت بده فک کنم ببینم چطوری سر مهربه ات توافق کنیم میگه خونه ب نام بچهام میزنم برشون دار برو دیگه خرج و اینا نمیدم گفتم ن بچهات بزرگ شدن خونشون فروختن رفتن من چ کنم ب نام خودم بزن ببرمشون من دارم ذره ذره آب مبشم بسه هرچی شب تا صب اشک ریختم و غصه خوردم ن مهری ن محبتی ن رابطه ای 

بله چن روزی گفته بهم فرصت بده فک کنم ببینم چطوری سر مهربه ات توافق کنیم میگه خونه ب نام بچهام میزنم ...

کاش جدا نشی الان که بچه داری سختت میشه 

بله درست خوندی عزیزم

ببین اصلا این کار رو نکن دو روز دیگه باز میخوای از این آدم جدا بشی

الان جدا بشی بهتره یا زمانی که چند سال گذشته 

عزیزم الان خانم هایی که طلاق گرفتن چه بسا بچه نوجوان هم دارن ازدواج مجدد میکنن دیگه شرایط تو نامزدی حساب میشه 

کاش جدا نشی الان که بچه داری سختت میشه

دارم ذررره ذرره آب مبشم همیشه غصه داره دلم انقد شب تا صب اشک ریختم انقد سازش کردم بدتر شد بهتر نشد من انگار نیستم وجود ندارم حرف نزنم شده ۴۰ روز طول بکشه ولی محل سگ نزاره بهم همش تو قیافه اس ن مهری ن محبتی ۴ سااااله اتاقش جداس از نظر جنسی ام بمن ک برسه سرده کوووه یخ با بقیه خوبه مهربونه محبت داره بمن ک میرسه اعتراض کنم جوابم اینه همینه ک هست میخای بخا نمیخای برو یکروز زودتر بری بهترته

ببین اصلا این کار رو نکن دو روز دیگه باز میخوای از این آدم جدا بشیالان جدا بشی بهتره یا زمانی که چند ...

آخه اینجا شرایط فرق می‌کنه دیگه همه میدونن ما چند سال با هم بودیم و عقد کرده ایم

ایشون براساس شرایط من صحبت کرده من شرایطم یکم فرق داره با شمایی که تو شهری

عزیز الان دیگه شهر روستا چه فرقی داره آخه 

باور کن خودت حساس شدی من یک روستای رفتم اصلا دور افتاد و محروم بوده نصف دخترا طلاق گرفته بودن یک مسئله کاملا عادی شده دیگه خداروشکر  

عزیزم من تا صفحه ۴خوندم واقعا خودتم هیچ تلاشی نمیکنی من و شوهرم وقتی تو عقد بودیم بینهایت عاشق هم بودیم در حدی که هر شب پیش هم بودیم ولی با تمام عشقی که بهم داشتیم و شوهرمو می‌شناختم ولی اون خیلی خجالتی بود یعنی تا من نمیگفتم نمیومد پیشم،هر شب باید بهش میگفتم حتی گاهی از سر خجالت میگفت زشته نمیام ولی منم انقد اصرار میکردم تا بیاد،شاید شوهرت خجالت میکشه که بیا. باید دعوتش کنی من حتی بعد از سه سال که تو عقد بودیم بازم دعوتش میکردم هر شب،یعنی خودش سر خود نمیومد اصلا اینو بد میدونست

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من تا صفحه ۴خوندم واقعا خودتم هیچ تلاشی نمیکنی من و شوهرم وقتی تو عقد بودیم بینهایت عاشق هم بو ...

بابا تا حدی بوده که خونوادم رفتن اصرار کردن زود به زود بیا خونمون پسرمونی 

امیدوارم به سرت نزنه با رابطه گرمش کنی که اصلاااا راهش نیس همین الان به راحتی میتونی طلاق بگیری و بری دنبال ادم دیگه ای که این چیزارو داشته باشه فقط صحبت کن با خانواده ها و طلاق بگیر این اصلا درس نمیشه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

آخه اینجا شرایط فرق می‌کنه دیگه همه میدونن ما چند سال با هم بودیم و عقد کرده ایم

ببین نهایتا از این روستا میرین با این حرف ها زندگی خودت رو خراب نکن 

فرض کن رفتی توی زندگی بعد باز همین کاراش رو ادامه داد بعد باید بچه دار بشی

خود آزاری داری خودت داری برای بودن بهانه درست میکنی

امیدوارم به سرت نزنه با رابطه گرمش کنی که اصلاااا راهش نیس همین الان به راحتی میتونی طلاق بگیری و بر ...

ن اصلا وقتی بهم خیانت عاطفی کرده من بیام با رابطه گرمش کنم احمقانس