2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6018 بازدید | 275 پست
ببین عزیزم من باکرم و همه هم اینو میدونن ما تو روستا رابطه قبل ازدواج نداریم و این آقا خیلی تو همین ...

عزیزم این روزها که میگذره عمر شماست ، من جای شما بودم جدا میشدم

بله بعدش سختی داره ، اما خدا بزرگه 

الانم یا عروسی بگیره یا جدا بشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این روزها که میگذره عمر شماست ، من جای شما بودم جدا میشدمبله بعدش سختی داره ، اما خدا بزرگه ال ...

بنظرت جدا بشم ؟ شرایط بعدم از لحاظ مالی به مشکل نمی‌خورم خونوادم پشتم هستن فقط شاید دیگه خواستگار اصلا برام نیاد 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

ملیس جان نمیدونم یه پستی گذاشته بودی به چشم من خورد نوشته بودی میترسم موقعیت بهتر سراغم نیاد همچین چیزی اگر درست خونده باشم 

ببین خواهرانه میگم این افکار رو بنداز دور اینکه من یک پسری پیدا کردم با تموم بدی هاش و عیب هاش بسازم چون کسی دیگه گیر نمیارم اول اینکه عزیزم رسالت تو ازدواج نیست دوم اینکه این دنیا پر از مرده در محیط های دیگه بهترین هارو به دست میاری پس نترس و رها کن 

وقتی حتی باکره هم هستی چرا میخوای ادامه بدی این آدم ارزشش رو نداره 

عزیرم چرا خواستگار برات نیاداین ادم ، به درد نمی خوره ،

گفتم دیگه روستا هستم 

طلاق اینجا بده 

و ب دختر طلاق کرده خوب نگاه نمیکنن به شانس بستگی داره 

منم بعد دو هفته از عقد فهمیدم مشکل سردی رفتار و ... شوهرمو انقد گفتن حالا زوده طلاق چیه بابا خوب میشه بزار برین زیر یه سقف و فلان الان ۱۳ چارده سال گذشته من موندم و دوتا بچه و یه دل خووون یه شوهر بی احساس ک الان ۴ ساله اتاق خوابشو ازم جدا کرده ن مهری ن محبتی ن عشقی مام هزار بار ب طلاق فک کردم و تهش هیچ

ملیس جان نمیدونم یه پستی گذاشته بودی به چشم من خورد نوشته بودی میترسم موقعیت بهتر سراغم نیاد همچین چ ...

بله درست خوندی عزیزم 

عزیرم چرا خواستگار برات نیاداین ادم ، به درد نمی خوره ،

یک مشکل دیگه هم که دادم اینه قبل فهمیدن خیانت 

تا بحث و اینا پیش میومد سر این بی توجهی ها من گاهی عصبی میشدم و پرخاش میکردم ازم یک ماه فاصله می‌گرفت

ب اصطلاح قهر 

کاش همون موقع ها جدا شده بودم ن الان با دوتا بچه

الان میخوای جدا شی