2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5996 بازدید | 275 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه مال استان یاشهرخودتونه؟؟؟

آره معلومه قبلا خیلی با هم بودن همو دوست دارن حس میکنم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

زنه مال استان یاشهرخودتونه؟؟؟

تو این دوسال یکبار نشده با من ارتباط فیزیکی درست و حسابی داشته باشه 

پیش من میاد خیلی کم . من شنیدم با اون زن ارتباط فیزیکی هم داشتند در حد بوس و بغل و.فقط ندیدم

عزیزم من حسرت خوبی ازش نگرفتم و بهت حق میدم

چرا اومده خواستگاری شما، به اجبار خانواده اش

چطوری با هم آشنا شدید

ببین اگر تا ۶ ماه دیگه نرید سر خونه زندگیتون، دیگه این رابطه ، رابطه نمیشه

طرفت تعمین هست جور دیگه، ادم درستی هم نیستوگرنه وارد همچین رابطه ای نمیشد

ادم تو این سن دیگه نباید درگیر هزینه عروسی باشه، اینا همه اش بهانه هست

پدر و مادرت میزارن جدا بشی

اگه مال شوهرمنم استان یاشهرخودمون بودمن قطعا خودمو میکشتم. باخودم میگم اینقدر زنگ پیام بده که پاره بشه غقط از زندگیش وزنش نزنه به درک ولی تو الان عقدی موضوع فرق میکنه من باردارم4ساله خونه خودمم

عزیزم من حسرت خوبی ازش نگرفتم و بهت حق میدمچرا اومده خواستگاری شما، به اجبار خانواده اشچطوری با هم آ ...

ببین من خونواده دارم قیافم قشنگه وجهه اجتماعی خوبی داشتم شاید برا این اومده خواستگاریم ظاهراً هم بهم خیلی محبت می‌کنه ولی باطنی ازم دوره فیزیکی ازم دوره دیر به دیر پیشم میاد 

خونوادم با جدایی مشکلی ندارن

عزیزم من حسرت خوبی ازش نگرفتم و بهت حق میدمچرا اومده خواستگاری شما، به اجبار خانواده اشچطوری با هم آ ...

و اینکه من می‌دونم وقت اومدن پیشمو داره عمدا نمیاد 

مگه میشه آدم ماه ی بار یا بیشتر دیدن نامزد. عقدی بود 

اگه مال شوهرمنم استان یاشهرخودمون بودمن قطعا خودمو میکشتم. باخودم میگم اینقدر زنگ پیام بده که پاره ب ...

آره عقدم

اره ماشاالله بالغ هست همسرشون الان هم میگه کارمنده پس داره که تیکه های جهازش وعروسی بکیره چطوره پول داره به دوست دختر بده براوسایل خونش نداره فقط اگه نمیخواییش بشین محکم با پدرت حرف بزن تابزرگاحرف بزنن. اگ جهازت امادست ک بابات بگه جهاز دخترم امادس تکلیف چیه

اره ماشاالله بالغ هست همسرشون الان هم میگه کارمنده پس داره که تیکه های جهازش وعروسی بکیره چطوره پول ...

ببین مشکلم اینه و تضمینی هست عروسی کنم باز سمت این زن نره اون که اصلا قبول نمیکنه رابطشونو ولی من قشنگ فهمیدم 

و اینکه من می‌دونم وقت اومدن پیشمو داره عمدا نمیاد مگه میشه آدم ماه ی بار یا بیشتر دیدن نامزد. عقدی ...

جدادنشون عزیزم

دفعه ی بعد هم ادم با اینقدر اختلاف سنی انتخاب نکن

شما چرا قبولش کردید

ببین این رابطه همه اش دعوا و درگیری و عدم اعتماد و ... هست

من خودم به شخصه چهار چوب های طرف برام مهمه

جرا باید با یه آدم متاهل در رابطه باشه

این کثافت خالص هست

چه نونی هورده با چه تربیتی بزرگ شده که اینطوریه

این ادم شما رو برای دکور میخواد و تایید مردم ، اصل رابطه و ذاتش همون کثافتی که توش هسته