2777
2789

این همسایم طبقه پایینمون میشینه.. ما طبقه بالا کلا دو تا خانواده ایم تو یه ساختمون... فامیلم هستیم تازه. امروز داداشم یخورده لاستیک ماشین بابامو شسته دم درمون (با مادرم اینا همسایه ایم) این خانوم برگشته به داداشم گفته از این به بعد حق نداری بیای دم در خونم چیزی بشوری!  اینم بگم که اینجا خونه مال خودمه.. ولی این خانوم مستاجره یکی دیگس... این خانوم خاله جاریمم هست... چند روز پیش داشت مهمون میومد خونم من داشتم غذا اینا درست میکردم به مامانم گفتم بیا کمکم کن مامانم اومد پله هارو تمیر کنه(تازه عروسم همیشه داخل خونه رو خودم تمیز میکنم ولی پله هارو مامانم تمیز میکنه میگه بزار کمکت کنم پله ها با من تو خونتو تمیز کن فقط) همون روزی که مهمون داشتم همسایمون جلو مامانم تو راه پله داشته با جاریم حرف میزده برگشته بهش گفته مامان فاطمه هم (مامان من یعنی) اومد داره پله داره پله ها شو تمیز مبکنه😐😒 منم راستش بدم اومد که چرا خبر چینی میکنه

امروز به هوای اینکه به داداشم اینطور گفته رفتم بهش گفتم گفتم تو چرا به داداشم اونطوری گفتی اصلا تو چرا میری سر خونه منو به خواهرزادت(جاریم) میگی خبر چینی میکنی که مامانم برام راه پله تمیز میکنه! بعد از حرصم گفتم اینجا خونه منه مستاجر نیستم که از فردا هم به داداشم گفتم ماشینو بیاره بشوره(خداشاهده خیلی حرصم داد و خیلی پررو بود که اینو گفتم) 

چطور حرف زدم به نظرتون؟ 

❌❌❌❌❌توروخدا کامل بخونین اینجا زیاد دیده میشه وگرنه ۴ خط بیشتر نیس❌❌❌❌

همسایه ما اومده میگه بالای جاکفشیتون رو ببرین خیلی بزرگه نمای خونه رو زشت کرده 

حالا جاکفشیمون جایی گذاشتیم که اصلا دید نداره از خونه اونا

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ما اومده میگه بالای جاکفشیتون رو ببرین خیلی بزرگه نمای خونه رو زشت کرده حالا جاکفشیمون جایی گ ...

چقد مردم پررو شدن

توروخدا تاپیک منم کامل بخون نظر بده به نظرت بره به حاریم بگه جاریم چی فکر میکنه پیش خودش

اول اینکه درست مستاجر ولی پول داده و یکسال اون خونه دراختیار اون خانم و اینکه بنظرم منظوری نداشت که گفته مامانت اومده کمکت شاید از دهنش در رفته برای هممون هم پیش اومده بی اختیار خبری رو گفتیم با فخر به کسی نگو صاحبخونم تو مستاجری یادت باشه در همیشه رو ی پاشنه نمیچرخه و اینکه ما انسانها متمدنیم با زبون خوش میتونیم حرف بزنیم یادت باشه پیامبرمون حضرت محمد فرمودند اگر میشد میتونستم میگفتم همسایه از همسایه ارث میبره منظورشون اهمیت همسایه داری هست عزیزم

رفتارت خوب نبوده به نظرم.

چرا؟ شما که نمیدونی اون چیا گفت

مامانم یه همسایه نانجیب داشت قبلا اذیتش میکرد... برگشت بهم گفت من مثل اون نیستما اینجا منو جای اون ببندین... در صورتی که اون همسایه مامانم تقصیر خودش بود😔

با اینکه فامیلم هستیم با این همسایم ولی حریم حرمت نگت نداشت همون اول بدون اینکه من چیزی بگم اینو گفت

به نظرت قضیه جاریم و پله رو چطور گفتم؟  

ممكنه هر حرفي به جاريت يا بقيه بگهشما نميتوني تعيين تكليف براش كنياگه سختته مامانت رو در حال نظافت پ ...

ممظورم این بود خبر چینی نکن بدم میاد

بعدشم ما اصلا از کسی پنهان نمیکنیم.. به همه میگم که مامانم نمیزاره و میگه خودم تمیز میکنم

بعدشم اون همسایمون پله تاژ خودشو تمیز میکنه پله تای منم مامانم تمیز میکنه چی میشه کمک میکنه به دخترش 

من از اینکه داشت خبرچینی میکرد بدم اومد آخه ذاتا خبرچین هم هست ایشون

اول اینکه درست مستاجر ولی پول داده و یکسال اون خونه دراختیار اون خانم و اینکه بنظرم منظوری نداشت که ...

ااین قضیه ش فرق میکنه پولم نداده... اصلا هر چی بت من ربطی نداره... فقط یه کاری کرد مجبور بشم که اینو بگم میخواد واسمون تعیین تکلیف کنه

چطور دلت میاد مادرت پله هاتو تمیزکنه ؟ تازه عروسی درست ولی وظیفه همسرت که کمکت کنه یا چند وقت ی بار ...

مامانم خداروشکر پیر و ناتوان نیس یعنی جوونه خداروشکر میتونه انجام بده😍😍😍 وگرنه دلم نمیومد خودش گفت دستات خراب میشه انجام میدم..... اون همسایمون پله های خودشو که پایینه تمیز میکنه مامانمم مال مارو که کلا ۱۰ پله س تمیز میکنه 

این که فکر میکنی چون صاحب خونه ای بیشتر از اون خانم حق داری درست نیست و دلیل نمیشه بهشون زور بگی و این که از داداشت خواسته جلو خونشون ماشین نشوره هم غیر منطقی نیست به نظرم شما زیادی حساسی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چرا؟ شما که نمیدونی اون چیا گفتمامانم یه همسایه نانجیب داشت قبلا اذیتش میکرد... برگشت بهم گفت من مثل ...

ببین گلم اول اینکه وجه خوبی نداره مامانت بیاد پله های خونه شما رو تمیز کنه. شما به عنوان صاحب خونه با مالک خونه طبقه پایین صحبت کن که یک نفر رو بیارین تا تمیز کنه پله ها و حیاط ساختمون رو. بعد ماهانه مبلغی شما و اون مستاجر به اون شخص پرداخت کنین. بعد اون شخص به مدت یک سال خونه رو اجاره کرده و داره پول میده به صاحب خونه پس حقی داره حالا نمی‌دونم شاید بردارت بعد شستن لاستیکا جلوی ساختمون رو نشسته یا علتی داشته ممکنه علتی هم نداشته باشه شما می تونستی بگین دلیل اینکه به برادرم اینطوری گفتین چی بوده نه اینکه کار به لج و لجبازی برسه بگین از این به بعد همینه داداشم میاد همینجا میشوره لاستیکا رو. خب اونم حق داره تو این ساختمون. ساختمون شما که کارواش نیست ممکنه بگه بره خونه مادرت بسوزه نه بیاد اینجا چون گفتین مادرت همسایه تون هست. پس دلیلی نیست که بیاد جای شما بشوره. به هر حال باید منطقی رفتار کرد نه هیجانی.