ازدواج میتونه سنتی باشه و توی همون پوران نامزدی هم علاقه بوجود بیاد،اصلا برای ازدواج هیچ نسخه ای نمی ...
درسته ولی بازم با اونایی که چندسال دوست بودن
نمیشه مقایسه کرد. به صورت کلی هست اما جزئیاتش متفاوته
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی مهمه پس حتما تو خوشبختی تاثیر داره اگر بخوای اینجوری فکر کنی پول و اخلاق هم به تنهایی خوشبختی ن ...
آره خب ولی تو نمیتونی کسی رو پیدا منی که هم خوشتیپ باشه هم اخلاقش خوب باشه هم پولدار باشه،پیدا میشه واقعا؟وقتی نباشه پس ملامت رو باید محدود کنی و اون چیزی که خوشبختی میاره اخلاق و ذات پاکه،بقیه چیزها هم مهمه نمیگم مهم نیست اما اخلاق مهم ترینشه،تو فکر کن شوهرت خوشتیپ باشه ولی خیانت کنه،پولدار باشه ولی خسیس باشه یا شب به شب خونه نیاد،رفیق باز باشه،بددهن باشه،اما میتونه قیافه معمولی داشته باشه با وضعیت مالی معمولی اما اخلاقش خیلی خوب باشه حالا کدومش بهتره؟البته خب تصمیم گیری با خودته ،من تجربه دارم که میگم چون با آدم خوشتیپ و پولداری زندگی کردم که اخلاق نداشت و الان فهمیدم پول و قیافه در حد معمولی باشه اما اخلاق خیلی مهمه خیلی