2777
2789

چقدر زمان برد که سرد بشه بعد چکار کردین کات شد؟ و علتش چی بود واقعا سخته گرم نگهداشتن رابطه تو زمان طولانی

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
اگه تنوع طلب نباشه سردنمیشه،آدمای احساسی معمولا سردمیشن

جدی چرا احساسی ها سرد میشن؟ 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی چرا احساسی ها سرد میشن؟

چون ملاک خاصی ندارن هرجا ممکنه دلشون برای نگاه کسی صدای کسی رفتارکسی بره،ولی اونی که چارچوب داره و ارزش ها براش مهمن وقتی توی رابطه حتی اگه ناخوداگاه یک لحظه ازکسی دیگه خوشش بیاد سریع خودشوجمع میکنه و ادامه نمیده چون میدونه رابطه داره و میدونه دلیل انتخابش چی بوده،سردی مال آدمای باحال وهوای بهاریه

اگر دوستتون داشته باشه که سرد نمیشه.من چند نفر رو میشناسم با اینکه میدونه زنش خیانت کرده دوربینم خون ...

دوستون داشته باشه یه طرفه هم همینجوریه یا خسته میشه؟ 

چون ملاک خاصی ندارن هرجا ممکنه دلشون برای نگاه کسی صدای کسی رفتارکسی بره،ولی اونی که چارچوب داره و ا ...

اتفاقا برعکسه احساسی ها میمونن کسایی که منطقین منفعتشون جایه دیگه باشه شل میشن میرن چه میدونم پول ظاهر موقعیت 

نه اصلا تلاشم میکنه برای رابطش بیشترم میشه مگه طرف بره دنبال طلاق

حتی اگه ازدواج نکرده باشن؟ 

اتفاقا برعکسه احساسی ها میمونن کسایی که منطقین منفعتشون جایه دیگه باشه شل میشن میرن چه میدونم پول ظا ...

منطقی نگفتم.ادمایی که ارزش محورن روگفتم،برای کسی وقتی ارزشهاشوتوی کسی پیداکرد دیگه بااون میمونه مثل باد بهار نیست،ولی کسانی که احساسی آن دلشون برای همه میره،منطقی ها هم همونه که خودت گفتی

حتی اگه ازدواج نکرده باشن؟

آره شنیدم الانم زندگیشون رو میکنن..زمان ما که زیاد اینجوری بود آشنا میشدن بعد رابطه هم داشتن ولی به ازدواج ختم میشد..ما که خیلی مذهبی بودیم چهار ستون بدنمون میلرزید.مات میشدیم .چون محیط کوچیک بود.میگفتن باهم گرفتنشون عقد کردن.