2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم از لجش امشب زنگ زده به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 55 پست
خداییش چیکار میکنید که شوهراتون اینجور جواب خونوادشون را میدند و از شما طرفداری میکنند؟

بستگی به شخصیت مرد داره بیشتر

مردای بچه ننه هیج وقت درست نمیشن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرخوبی داری قدرشوبدون

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
عزیزممم😂😂بابد تمرین کنیهم از درون هم از بیرون ارامش داشته باشی

لامصب نمیشه دیگه خیلی عصبی بشم هرچی جلو دستم باشه پرت میکنم فکر کنم ازدواج کنم دو روزه طلاقم بدن 🌚😂

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
منم همین سوالو دارم

توم میخوایی رازشو بدونی 😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اره والا شوهر من که فقط بلده مقصر خوانوادش بودن سریع بپوشونه قضیه رو بعد میشینه منو نصیحت میکنه😑💔

عزیزم میدونم چی میگی ولی تو همیشه تو جبهه ی خودت باش اصلا مهم نیست اون کیو مقصر میدونه تو سکوت کن و ببین چطوری خودش میاد سمت تو

خیلی مهمه مرده مستقل کامل باشه

دقیقا

اصلا چه زن چه مرد که باید بعد از یه سنی طلاق عاطفی از خانوادش بگیره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]