2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم از لجش امشب زنگ زده به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 55 پست
منم همراه شوهرم بودم هر چی داره از من داره ولی اصصصلا این مدلی نیست فقط مادرش هر چی بگهمنم میگم فدای ...

چی بگم دختر

بعضیا هم این مدلین

البته مدل شوهر شما زیاده

من خود شوهرم خیلی اهل این نبود مامانش براش تصمبم بگیره و البته مادرشم خیلی دخالتی نداشت الانم مادرش بیچاره افسردگی داره و تحت درمانه خیلی ارومه و حتی میگم حدود یک ماه قبل عروسی تازه با من اشنا شدن و یکم حرف زدیم و تنها خواسته اش این بود پسرشو دوست داشته باشم و گفت هرچی پسرم انتخاب کرده حقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همراه شوهرم بودم هر چی داره از من داره ولی اصصصلا این مدلی نیست فقط مادرش هر چی بگهمنم میگم فدای ...

منم همینطور، خودم جواب نمیدم یا اگه بخوام جواب بدم خیلییی کوتاه که اصلا به بحث کشیده نشه ولی همونم شوهرم بدش میاد، میگه اونم نگو، حتی جلوشون. خودش هم اصلللا اهل طرفداری نیست، اوایل اعصابم خورد میشد از این رفتارش، حالا پذیرفتم، یعنی مجبور به پذیرش شدم، ناراحت نمیشم دیگه. 

پاشو برو پیشش نزار تنها بشینه اما بحث هم نکن راجب این چیزا راجب یچیز دیگه حرف بزن

رفت خوابید خودش بی حوصله بود

منم حرفی نزدم بغلش کردم گفتم اصلا مهم نیست خواهرته 

اونم زندگیش پر از دغدغس اعصابش خورد بوده ولش کن

ولی خب کلا شوهرم زودرنجه دیگ

وای از این خواهر شوهرا خدا بهمون رحم کنه با این وزه ها یه خریه مثل خواهر شوهر خودم زنگ میزنه شوهرم انقدر عصبی میشم ک پلکم میپره تا مدتی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

رفت خوابید خودش بی حوصله بودمنم حرفی نزدم بغلش کردم گفتم اصلا مهم نیست خواهرته اونم زندگیش پر از دغد ...

ی دوتا جلسه آموزش برا ما بزار سیاستت من و کشته دختر همه تاپیکات و خوندم 😂❤️

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
وای از این خواهر شوهرا خدا بهمون رحم کنه با این وزه ها یه خریه مثل خواهر شوهر خودم زنگ میزنه شوهرم ا ...

ای خدا

راهش اینه با سیاست باشی همش جلوی شوهرت بگی عیب نداره و ارومش کنی اونم کم کم میاد سمتت

وا رسما خواهر شوهرت دیوونس بابا یعنی چی غریبه

۹۰درصد مواقعه همین اقوام خونی عزیزم آینده آدما رو نابود می‌کنن

خیلی مراقب باش اسی خواهر شوهرت قصد رده رفتن رو مخ شوهرتو داره

تو برعکس بیشتر به شوهرت نزدیک شو دمش گرم خیلی خوب جوابشو داده

زنیکه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ی دوتا جلسه آموزش برا ما بزار سیاستت من و کشته دختر همه تاپیکات و خوندم 😂❤️

😂😂😂

والا منم اخلاقم واقعا همینهه

بعنی نخوامم اینجوری رفتار میکنم

منم ۲۵ سالمه والا ولی از همون اول سعی میکردم ارامش خودمو حفظ کنم

حتی خانوادم میگفتن این مرد حتی خانوادشم نیومدن خواستگاریت تنها خودش اومد چطوری میخوای بری تو زندگیشون

😂😂😂والا منم اخلاقم واقعا همینههبعنی نخوامم اینجوری رفتار میکنممنم ۲۵ سالمه والا ولی از همون اول س ...

من دقیقا برعکس توام سریع عصبی میشم گارد میگیرم با همه دعوا دارو😂💔

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
ای خداراهش اینه با سیاست باشی همش جلوی شوهرت بگی عیب نداره و ارومش کنی اونم کم کم میاد سمتت

تا حدودی تونستم همسرمو سمت خودم کنم در برابر خواهرش ولی هنوز راه داره😀

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من با خانوادم منطقی صحبت کردم خداروشکر شوهرمم خودشو نشون داد

میدونی اینجوری بود که خدا مارو کمک کرد همون موقع که خانوادش بهش پشت کردن خانواده من پشتش در اومدن و با وجود اینکه ته دلشون لرزیده بود انتخابش کردیم