2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم از لجش امشب زنگ زده به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 55 پست
راز خاصی نداره والامن خیلی همراهش بودمو اینکه بی تاثیر نیست شوهرم کاملا از خانوادش قطع امید کرده بود ...

شوهر تو از اولش قبل تو ازونا بریده که راهشو جدا کرده وباور کن این مرد که خودش خودشو زندگیشو ساخته دیگه بدو خوبو کامل تشخیص میده وحرفای خواهرش راه بجایی نخواهد برد وقتشو تلف میکنه دیگه اشکارا داره زنشو بد نشون میده واینو شوهرتم میبینه 

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا شوهر من که فقط بلده مقصر خوانوادش بودن سریع بپوشونه قضیه رو بعد میشینه منو نصیحت میکنه😑💔

اون دیگه  زحمت درست بشه 

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

شوهر تو از اولش قبل تو ازونا بریده که راهشو جدا کرده وباور کن این مرد که خودش خودشو زندگیشو ساخته دی ...

اون که اصلاااا

من میدونی ناراحتیم سر چیه

اینکه بابا جون من که به توعه خواهرشوهر بدی نکردم چرا اینطوری میکنی

هم اینکه اعصاب شوهر منو چرا مدام داری میریزی بهم

تو که میدونی من نقطه ضعفشم تو میای باز راجب من بد میگی که چی

دیدی گفتم خواهر شوهرت دنبال دعواس فقط؟ من بهت گفتم جوابشو نده و پیامو به شوهرت نشون بده گوش ندادی😬

من از خیر این ادم گذشتم 

فقط میخوام شوهرم ارامش داشته باشه

اصلا حوصله ندارم باز بهش بگم بره دعوا بشه

چون یک بار اینا تو زندگیش تکرار شده

میخوام فقط از روحیه و اعصابش محافظت کنم

بیین پیام خواهرشوهرت و خودتو که گذاشته بودی الان موقشه به همسرت نشون بدی که ببینه چقدر خواهرش پسته و چقدر تو میخوای حل کنی موضوع رو

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم
بیین پیام خواهرشوهرت و خودتو که گذاشته بودی الان موقشه به همسرت نشون بدی که ببینه چقدر خواهرش پسته و ...

میدونی موضوع اینه برای شوهرم همه چی ثابت شدس

خودش هم منو هم خواهرشو میشناسه و اصلا بعد عروسی ما به واسطه من اشتی کردن

من نمیخوام چیزی رو ثابت کنم چون همه چی روشنه براش حتی اگه من نبودم خود شوهرم میگه هنوزم قطع رابطه میموندیم من فقط میخوام ارامشش حفظ شه دیگه نمیخوام کسی اعصابشو روانشو بهم بریزه

من از خیر این ادم گذشتم فقط میخوام شوهرم ارامش داشته باشهاصلا حوصله ندارم باز بهش بگم بره دعوا بشهچو ...

لازم نیست کاری بکنی خواهرش داره به بدترین شکل ممکن خودشو ازچشم برادرش میندازه پیامشم که بهش نشون بدی پیام توروهم که ببینه دیگه تمام شدس هرحرفی به شوهرت بزنه راجبت بیفایدس

میدونی موضوع اینه برای شوهرم همه چی ثابت شدسخودش هم منو هم خواهرشو میشناسه و اصلا بعد عروسی ما به وا ...

تو متوجه نیستی با همچین آدمی آشتی بکنی روانتون بیشتر بهم میریزه تا اینکه قهر باشین

مادرشوهر منم یه آدم سمی بود که شوهرم خودش تصمیم گرفت باهاش خیلی کم رفت و آمد داشته باشیم.اوایل اذیت میشد ولی بعدش عادت کرد و الان خیلی حالش خوبه

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم