2777
2789

تاپیکای قبلو‌ که خوندین

الان زنگ زده شوهرم صدبار 

اخرین تماس برداشت بهش گفته : اره تو داداش منی هزار هزارم دعوا و بحث کنیم خون تو خون منه.....

شوهرمم گفته من چیزی رو به دل نمیگیرم فقط لطفا راجب بقیه دیگه پیش من طرفداری نکن

اونم گفته من فقط نمیخوام غریبه ها لذت ببرن از بحث کردن ما ://////

شوهرمم گفته غریبه ای بین ما نیست

اونم گفت حالا ببین کی با سیاست تو رو به جون ما میندازه

میبینید تو رو خدااا؟؟؟ چقدر عوضیه

شوهرمم گفت اگه قرار باشه یه روز یکی غریبه بشه اون خانمم نیست شمایید بعدم خواهر عوضیش گفته شنبه که میخوایم مامانو ببریم دکتر راجبش حرف میزنیم

حالا هم شوهرم از اون موقع تو فکره منم هیچیییییی نگفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن دیگه 

هی کش نده

بذار خواهر و برادر باهم حرف بزنن نیفت وسط

انگار حالا چ چیز مهمی گفته خواهر شوهرت

اصلا بگه غریبه مگه شما غریبه میشی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نمیدونم بحث چی بوده تاپیک قبلم نخوندم

همسرت حالا ناراحت که مامانش بیماره

تا میتونی قبل رفتن شوهرت بگو عزیرم رفتی پول ویزیت ودارو ها رو بدیا نزاری مامانت یا خواهرت حساب کنن حواست باش خوب گوش کن دکتر چی میگه چیکار باید بکنید مادرت بهتر باشه 

سعی کن بحث خواهرش دیگه پیش نکشی تموم کن بره بیشتر کشش بدی خسته میشه صدلش در میاد 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خداییش چیکار میکنید که شوهراتون اینجور جواب خونوادشون را میدند و از شما طرفداری میکنند؟

اخه شوهرم قبل ازدواج با من خودش همه چیز رو خریده بود خونه ماشین منم همراهش بودم دو سال دوست بودیم

اون تایمم با خانوادش قطع رابطه بود 

تو اون تایم فقط من هواشو داشتم و پشتش بودم حتی خانودش برای عروسی یه قرون کمکش نکردن  فقط اومدن عروسی و پزشو دادن

فکر کن چند روز قبل عروسی تازه با من اشنا شدن

تازه بعد عروسی من اشتیشون دادم 

من که اصلااا حرفی نزدم نه به شوهرم نه خانوادش

ولی داری خودتو ناراحت میکنی

ولشون کن حالا فکر میکنن چ اتفاق مهمی افتاده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خداییش چیکار میکنید که شوهراتون اینجور جواب خونوادشون را میدند و از شما طرفداری میکنند؟

😂😂😂😂

اینو خوب اومدی

جاری منم این مدلیه

البته اون رازش پولدار بودنشه

ولی داری خودتو ناراحت میکنیولشون کن حالا فکر میکنن چ اتفاق مهمی افتاده

باورت میشه از دیشب تا الان تا میام زندگی کنم یه فتنه ای ذز طرف خواهرشوهرم میاد سمتمون 

من هی میام بی تفاوت باشم عوضی میپره وسط اعصاب مارو داغون کنه

بهش دلیلشو گفتم تو یه تایم سختی از زندگی شوهرم فقط من همراهش بودمخداروشکر اونم قدر شناس بود

منم همراه شوهرم بودم هر چی داره از من داره ولی اصصصلا این مدلی نیست فقط مادرش هر چی بگه

منم میگم فدای سرم مهم نیست

اخه شوهرم قبل ازدواج با من خودش همه چیز رو خریده بود خونه ماشین منم همراهش بودم دو سال دوست بودیماون ...

پس خودت را اصلا ناراحت نکن، زندگیت را بکن، اصولا اطرافیان چند وقت یه بار برای خوش نگذشتن یه تیری پرتاب میکنند شما به دل نگیر