2777
2789

بچه ها من با یکی در ارتباط بودم دوسش نداشتم زیاد من رابطه دوستانه میخاستم اون رابطه عاشقانه و سرهمینم کات کردیم جوابشو ندادم خیلی التماس کرد محلش ندادم.بعدش با یکی دیگ اشنا شدم خیلی همو دوس داشتیم ولی ب دلایلی کات کردیم .یکماهه من با یکی دیگ اشنا شدم هنوز رابطمون مجازی بود و خیلی عمیق نشده بود.

بعد من یه اتفاق بد برام افتاد

نیاز داشتم با یکی حرف بزنم و تنها کسی ک اومد تو فکرم اون لحظه اون ادم دومی بود.زنگ زدم بهش.خیلی گریه کردم.اونم فرداش خودشو رسوند و خیلی بهم روحیه داد و کمکم کرد

اون اخریع هم ک بودش ولی خب هنوز باهاش انقد راحت نبودم ک با این هستم 

حالا اون اولیه بعد از چندروز فهمیده این اتفاق برای من افتاده و زنگ و پیام ک تورو خدا حالت خوبه؟نگرانتم بهم خبر بده از خودت و..... میخام بیام ببینمت و....

منم شرح حال از خودم دادم اما زیاد تحویلش نگرفتم

بعد الان سه تاشون انگار تو زندگیمن اعصابم خرده

دومیه هم با اینکه خودش نباید باشه ولی فهمید در مورد اولی و خیلی خیلی دعوا ک چرا جواب دادی چرا میخاد ببینتت

سومی بدبختم ک خبر از هیچی نداره

منم حالم داغون و افتضاح قدرت تصمیم گیری ندارم سه تاشون نگران منن و میخان کمکم کنن البته هیچکدوم برای من کامل نیستن و مال من نیستن من تنهام و دردمو خودم میکشم اما با اینا چیکار کنم.خواهشا سرزنشم نکنید من از مرگ برگشتم

خب یکیو انتخاب کن و وفادار باش

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشالله پارکینگ عمومی باز کردی

دونه دونه از پارکینگ درشون بیار و یه قفل گنده ام بزن روش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

🤣🤣🤣صبر کن دختر یه نفسی تازه کن  چ خبره اخه جدا از شوخی چ حوصله ای داری بزن بلاک کن همرو راحت 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️