2789
عنوان

نی نی یار پس کجایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 265 پست
یادم نیست عزیزم عزیزم شما یادته فقط بخاطر اینکه بهش گفتم اینجوری به مردم ی شهر توهین نکن چجوری جواب ...

یادمه عزیزم . بحث شد کلا اون کاربر سرکاری هم خودش این وسط حسابی مظلوم کرد 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
بیخود تو میکنی روانی غلط میکنی هی ریپلای میکنی خیلی بیجا کردی یکار نکن بشورمت بندازمت رو بنداا وحشی ...

آرتمیس ازت توقع نداشتم😢😢😢😔😔😔

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیمیام ک گذاشت رفت😔

دختر هر چقدرم عصبانی بشی باس اینجوری حرف بزنی؟؟😢😢

حاجیتون رفت پی کار و زندگیش  ایشالله هرکی آرزوی مامان شدن داره زودتر به آرزوش برسه واسه منم دعا کنه  
کیمیام ک گذاشت رفت😔

بگو که حرفات فقط از روی عصبانیت بود و از ته قلبت نبود😢😢😢😢

آخه من هم چادریم هم شهرستانی😔😔😔

دختر هر چقدرم عصبانی بشی باس اینجوری حرف بزنی؟؟😢😢

ببعی توهین کرد ک توهین کردم هرچی میگفتم ریپلای نکن گوش نمیکرد😢

تازه شب قبلشم اعصابمونو همینا خورد کردن 

کیمیام رفت دیگه😔

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  
ببعی توهین کرد ک توهین کردم هرچی میگفتم ریپلای نکن گوش نمیکرد😢 تازه شب قبلشم اعصابمونو همینا خورد ...

آره کیمیو خعلی دوست داشتم 

دختر باظرفیتی بود کاشکی اون لحظه تاپیک زده بود که نی نی یار قطعش کنه بودمو منصرفش میکردم😔😔😔

آره کیمیو خعلی دوست داشتم  دختر باظرفیتی بود کاشکی اون لحظه تاپیک زده بود که نی نی یار قطعش کن ...

خیلی توهین شد از دست قدیسه ها و بی جنبه ها😔

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|