2789
عنوان

نی نی یار پس کجایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 265 پست
الان صحبت  از گردش اطلاعات و ترویج بهتر زیستن هست و خیلی از ظلم ها بخاطر اینکه دنیا تبدیل به ده ...

من نمیفهمم ایشون از دراومد شروع کرد به توهین 

اول به حجاب چادریا 

حالام به مکان زندگی 

من چادری نیستم 

تودهات هم نیستم 

تو تهران هم نیستم ولی واقعا تاسف میخورم برلی اینجور توهین ها

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نی نی یار در مقابل کسانی که این مدل عقیده ی کثیف و به اشتراک میزارن نباید سکوت کرد مخصوصا وقتی رسیدگ ...

فقط به روستایی بودن توهین نکرد که 

به چادریا هم توهین کرد

من نمیفهمم ایشون از دراومد شروع کرد به توهین  اول به حجاب چادریا  حالام به مکان زندگی&nb ...

عزیزم منم روستایی نیستم ولی دلیل نمیشه بی تفاوت باشم . 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
عزیزم منم روستایی نیستم ولی دلیل نمیشه بی تفاوت باشم .  

عزیزم منم نگفتم شما روستایی هستی 

اگه از اول تاپیک خونده باشی نظرات من هست

اول یکی اومد به تهرانی ها توهین کرد و گفت دخترای تهران خرابن 

من خودم تهرانی نیستم ولی ازشون دفاع کردم

بعد همون تهرانی ها اومدن به شهرستانی ها توهین کردن 

بعد به چادریا 

الانم به روستایی ها 

فرهنگ ها هنووز پایینه 

عزیزم منم نگفتم شما روستایی هستی  اگه از اول تاپیک خونده باشی نظرات من هست اول یکی اومد به ته ...

متوجه ام بهار جان همه پست ها رو خوندم 

منم گفتم به اجتماع توهین نکنید که نتیجه اون شد این .

مثلا به قصد دفاع اومدم و نوشتم برچسب زدن به مردم و شهرها چه مرکز چه شهرستان نباشه .البته اول نقد بود 

به اینجا کشید .

اون پست در مورد پوشش هم دیدم که یادم رفت 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

كيميا كاش نميرفتي دختر جات خاليه تو تاپيك ها 

ميدونم برميگردي

برگشتي منو خبردار كن 

خيلي ديوونه اي كه اينجارو جدي گرفتي

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
با خانواده نمیشع بری😑 آب میشی کله هاشونم تو گوشی فیلم می بینن دوتایی 

عزیزم فقط تهران نیست . من تهرانم ولی تبریز واسه کار یه مدت بودم سینما نمیشد تنها رفت دو فیلم با یه بلیط بود . اصفهان واسه تفریح رفتم زیر پل چه خبرا که نبود . شمال رفتم چه چیزا که ندیدم همه جا افراط و تفریط هست واسه یه شهر نیست فقط 

منم اون تاپيک بودم حلما اگر یادت باشه  

یادم نیست عزیزم

عزیزم شما یادته فقط بخاطر اینکه بهش گفتم اینجوری به مردم ی شهر توهین نکن چجوری جوابم رو داد تو اون تاپیک؟؟؟؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

من که کلن فقط خواننده ام اصلن پست نمیزارم چون میدونم بعضی کاربرا جنبه ندارن 

راز رسیدن فقط همین بود کافی است انار دلت ترک بخورد ...خواهشن منو وقتی انار دلتون شکست دعا کنید که زودتر ازدواج کنم   ممنون   

ای بابا رفت؟ خدا کنه از تصمیمش برگشته باشه حیفه بره خیلی باحاله

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

هیچکس مدرکی نداشت؟ همه فقط گفتن کیمیا این حرفو زد پس کو مدرکش؟

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
عزیزم فقط تهران نیست . من تهرانم ولی تبریز واسه کار یه مدت بودم سینما نمیشد تنها رفت دو فیلم با یه ب ...

اخه مگه من گفتم تهران،؟ بابا من بغل خونه خودمون گفتم ک جنگلای اطراف افتصاح شده یکم بخون جانم

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|