2789
عنوان

نی نی یار پس کجایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 265 پست

در کل اینکه اسم ی شهر خاصی رو بیاری زشته 

اینکه بگی هیچ کدوم از دخترهای تهران باکره نیستن و با دوست پسراشون رابطه دارن اشتباهه 

این چیزا تو همه‌شهر ها هست 

یبار یکی‌گفت مردهای ترک بداخلاقن( اگر اشتباه نکنم)کیمیا کلی بهش برخورد و براش تاپیک زد که چرا به ترک ها توهین کردی 

خب من که تهرانی هستم حق ندارم ناراحت بشم از توهین اون؟؟؟

بهش هم که گفتم گفت من اصلا تو رو نمیشناسم و تو سایت ندیدم😐بعد از دو دقیقه گفت ازت اسکرین دارم😂

چجوری میشه کسی رو ندیده باش ی بعد ازش اسکرین داشته باشی؟؟؟😆😆😆

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
در کل اینکه اسم ی شهر خاصی رو بیاری زشته  اینکه بگی هیچ کدوم از دخترهای تهران باکره نیستن و با ...

اینو کاملا موافقم 

کلا همه جا خوب و بد داره 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم تیکه به منه  ایشون میدونه اون تاپیک ترکیده و من مثل خودش اهل اسکرین جمع کردن نیستم بخاطر ...

والا من در جریان هیچکدوم نیستم.دیدم میگه من نگفتم، گفتم برو ازشون بپرس 

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
برات گزارش زدم عزیزم فکر کنم خیلی بیکاری ک گفتم ریپلای نکن ول نمیکنی اتفاقا سطحی نگر تویی ک اسم شهرس ...

برو خجالت بکش متوهم 

بیخود می‌کنی توهین کنی 

شهرستان با هر جای دیگه 

سایت بی در و پیکر شده که امثال تو با این سطح شعور هر چی میخوان میگن

جای اینکه بگی توهین به محل زندگی و جمعیت نکنید خودت افتادی وسط به شهری و روستایی توهین میکنی 

خجالت بکش 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

ولي چه بد كه ترويج بي بندباري جنسي شده كلاس و احترام به عقيده 

اعتقاد به رعايت چارچوب ها و نداشتن رابطه نامشروع طبق نظر دوستان شده تحجر

فقط يادتون باشه اين نگاه و طرز و تفكر كه چون نياز داره اشكال نداره و ميتونه اينجوري نيازشو رفع كنه پسران و البته دختران جامعه رو تنوع طلب و چون تو اين روابط معمولا مسئليت در مقابل شريك جنسي ندارن موجب ميشه اين رفتارها تو زندگي تاهلي  هم ادامه پيدا كنه و بعدها دوستان ميان اينجا تايپك خيانت و بي مسئوليتي و گريه زاري...

ديگه مريضي و ... بماند

برو خجالت بکش متوهم  بیخود می‌کنی توهین کنی  شهرستان با هر جای دیگه  سایت بی در و ...

بیخود تو میکنی روانی غلط میکنی هی ریپلای میکنی خیلی بیجا کردی یکار نکن بشورمت بندازمت رو بنداا وحشی متوهم تویی عقده ای پر کنبودی احمق بیکار 

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  
برو خجالت بکش متوهم  بیخود می‌کنی توهین کنی  شهرستان با هر جای دیگه  سایت بی در و ...

کودن اگه از مادر زاییده شدی برو اونیایی ریپلای کن ک میگه تهرانیا خرابن اخه داهاتی به پشکلای داهاتتون برخورد دم به دقیقه ریپلای میکنی غلط میکنی ریپلای کنی بدو گاو گوسفندات منتظرن

اقااا يع سواالچرا انقد سيبيلاي ما واسه اموزش پرورش مهم بود?:|  
کودن اگه از مادر زاییده شدی برو اونیایی ریپلای کن ک میگه تهرانیا خرابن اخه داهاتی به پشکلای داهاتتون ...

واقعا متاسفم که این لحن یک خانم هست این چه طرز پست گذاشتنه؟ در صورت تکرار دسترسی شما به سایت قطع میشود

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

شما همینطور این لحن حرف زدن واقعا زشته فقط گزارش میزدید و تمام بعد هم چرا بحث رو انقدر کشش دادید؟ گاهی سکوت بد هم نیست این مدل پست گذاشتن با توهین واقعا زشته

شما همینطور این لحن حرف زدن واقعا زشته فقط گزارش میزدید و تمام بعد هم چرا بحث رو انقدر کشش دادید؟ گا ...

نی نی یار در مقابل کسانی که این مدل عقیده ی کثیف و به اشتراک میزارن نباید سکوت کرد مخصوصا وقتی رسیدگی نمیشه .

افسار گسیختگی و لجن پراکنی چیزی نیست که از کنارش گذشت به امید از بین رفتن .

اون که بویی از شرافت و انسانیت نبرده و با بی شرمی به محل زندگی و نوع زندگی افراد توهین می‌کنه (عده ی زیادی از همین اعضا مطمئنا روستایی هستن)و شعور نداشته رو نشر میده

به عده ی زیادی توهین کرده 

و قابل چشم پوشی نیست 

تا وقتی این افراد هستن با تفکر کثیف خود برتر بینی مملکت و فرهنگش به لجن کشیده میشن .

وگرنه خیلی وقتها فرق زیادی بین انسان هست تا یک حیوان بی آزار .

لطفاً رسیدگی کنید به توهینی که شد به قشری از جامعه که روستایی و شهرستانی هستن .

به منصف بودن شما شکی نیست .

پیام‌ها که پاک نشده 

سری اول نقد شد به توهین و در جواب توهین مجدد .انتظار نداشته باشید بعد از این همه توهین در نهایت یک گزارش زده بشه و نتیجه اون بی فایده

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
نی نی یار در مقابل کسانی که این مدل عقیده ی کثیف و به اشتراک میزارن نباید سکوت کرد مخصوصا وقتی رسیدگ ...

جواب رو بدون توهین بدید به هر حال تکرار بشه دسترسیتون قطع میشه

کودن اگه از مادر زاییده شدی برو اونیایی ریپلای کن ک میگه تهرانیا خرابن اخه داهاتی به پشکلای داهاتتون ...

متاسفم برات

عزیزم شعور به دهاتی و تهرانی بودن نیست 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
متاسفم برات عزیزم شعور به دهاتی و بودن و تهرانی بودن نیست  

الان صحبت  از گردش اطلاعات و ترویج بهتر زیستن هست و خیلی از ظلم ها بخاطر اینکه دنیا تبدیل به دهکده جهانی شده هست  برملا و مشخص میشه 

ولی عده ای درگیر مختصات جغرافیایی ذهنی خودشون هستن .