2789
عنوان

نی نی یار پس کجایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 265 پست

بچه ها من به تهرانیا گفتم خراب 

دیروز بعد اینکه رفتم از نی نی سایت تاپیکو خوندم که بدون ریپ زدن چقد گفته بودین که فلانی به دخترای تهران‌گفته خراب الان اومده میگه شیطنت.....

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

یه نفر میگفت مثل اینکه اسکار گفته همه دخترهای تهران خرابن که سر این بحث پیش اومد وگرنه ربطی به عقاید نداره هرکسی عقیده خودشو داره وشخصیه کسی هم تحمیل نکرد😐

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا موافق بودن یا نبودن تو هر تاپیک دلیل نداره که قرار باشه از هم ناراحت باشیم 

من صبح کامنتها رو تو اون تاپیک خوندم 

موافق نظر کیمیا نبودم 

ولی دلیل نداره با هم بد باشیم 

امکان داره تو ی تاپیک موافق هم باشیم تو تاچیک دیگه مخالف 

کیمیا لوس نشو دیگه 

بمون 😍😍😍

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
بچه ها من به تهرانیا گفتم خراب  دیروز بعد اینکه رفتم از نی نی سایت تاپیکو خوندم که بدون ریپ زد ...

خب حرف شما زشت بوده دیگه! من تهرانی نیستم اما به هرحال زشته توهینه

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
یه نفر میگفت مثل اینکه اسکار گفته همه دخترهای تهران خرابن که سر این بحث پیش اومد وگرنه ربطی به عقاید ...

شما دیدی من گفتم

خوب.؟؟

نشونم بده

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
به نظر من توهین نیس واقعیت بیشتر تهرانیا واقعا خرابن 😊😊😊😊

خب شماهم توهین کردی😊

به نظر من توهین نیس واقعیت بیشتر تهرانیا واقعا خرابن 😊😊😊😊

خراب بودن به شهر نیست از کجا فهمیدین تهرانیا خرابن؟؟ شما چندتا تهرانی دیدین که امار میدین 

من خودم تهرانی نیستم

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش