2789
عنوان

نی نی یار پس کجایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 265 پست
به نظر من توهین نیس واقعیت بیشتر تهرانیا واقعا خرابن 😊😊😊😊

چقدر بی تربیت.بیجا میکنه هرکس بخواد توهین کنه

چه تو باشی چه هرکس دیگه

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
شما دیدی من گفتم خوب.؟؟ نشونم بده

نه من اصلا از اون تاپیک خبر ندارم گفتم بحث سر این پیش اومده واینکه اگر گفتی زشت بوده که خودتون هم صفحه قبل گفتید که این حرف رو زدید😐

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کسایی که میگن همه دخترا تهران خرابن مگه تاحالا تهران نرفتید؟ مکه باهاشون در ارتباط نبودید؟ یعنی همشون خراب بودن😅

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

من تو تاپیک آخر خودتم گفتم کیمیا.

دیشب تعجب من از یکی دیگه بود که به افراطی بودن تو دین میشناسمش همیشه ولی دیشب کاملا عوض شده بود نظراتش.اصلا موضع بعضیا مشخص نیست ....

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

یه نفر تاپیک زده بود که 

بهش تجاوز شده منم گفدم‌ بکارت اون همه ام مهم نیس الان تو تهران این یع مسعله جا افتاده که دختر و با بکارت نسنجن اکثرا هم دخترا رابطه دارن قبل ازدواج

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
به نظر من توهین نیس واقعیت بیشتر تهرانیا واقعا خرابن 😊😊😊😊

این چه حرفیه که میزنین😮😮😮😮یعنی شهر شما همه سالمن تو تهران همه خراب؟؟؟ همه جا خراب داره دیگه

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
من قصد توهین ندارم نظر واقعیمو گفتم سعی میکنم همیشه رک باشم تا این که همیشه نگران باشم بقیه قراره چه ...

عزیزم من تهرانی نیستم 

تهران هم زندکی نمیکنم 

ولی جالب نیست بگی تهرانی ها خرابن 

منم رک بگم همه کساییکه تهران زندگی میکنن تهرانی نیستن 

از شهرستان زیااااااد اونجان 

پس ربطی به تهرانی بودن نداره

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

اینجا شده محلی برای عقده گشایی یه سری.واقعا متاسفم

خوبه ماهم بگیم اون شهری که شما توش زندگی میکنی همه خرابن

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
من قصد توهین ندارم نظر واقعیمو گفتم سعی میکنم همیشه رک باشم تا این که همیشه نگران باشم بقیه قراره چه ...

من در مقابل این حجم از شعور حرفی ندارم عزیزم😊