اسکاار مدیر عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 8348 عنوان نی نی یار پس کجایی😔 | مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 265 پست ترخدا قطع دسترسی کن دیگهپیام دادن خصوصی جواب نمیدین چرا یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم. 1396/06/27 | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giiisooo عضویت: 1395/07/20 تعداد پست: 7399 به نظر من توهین نیس واقعیت بیشتر تهرانیا واقعا خرابن 😊😊😊😊 چقدر بی تربیت.بیجا میکنه هرکس بخواد توهین کنهچه تو باشی چه هرکس دیگه اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...!
berkekhanoom عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 6035 شما دیدی من گفتم خوب.؟؟ نشونم بده نه من اصلا از اون تاپیک خبر ندارم گفتم بحث سر این پیش اومده واینکه اگر گفتی زشت بوده که خودتون هم صفحه قبل گفتید که این حرف رو زدید😐 الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
مامان_آينده1 عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 2936 واینکه یه ادم تحصیل کرده وعاقلی مثل شما کیمیا جان نباید این حرف رو بزنه ااادختر تو بوديچه حرفيه زدي أخهمن اومدم دفاعت رو هم ميكنممگه گوشتيم ما خراب باشيمآدميم بخدا
ارکیده90 عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 7253 من اصلا باور نمیکنم کیمیا یا هر شخصی که اندکی فهم و شعور داشته باشه جمع ببنده و بگه یه شهری یا یه قومیتی خرابن امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
berkekhanoom عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 6035 کسایی که میگن همه دخترا تهران خرابن مگه تاحالا تهران نرفتید؟ مکه باهاشون در ارتباط نبودید؟ یعنی همشون خراب بودن😅 الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 42671 من تو تاپیک آخر خودتم گفتم کیمیا.دیشب تعجب من از یکی دیگه بود که به افراطی بودن تو دین میشناسمش همیشه ولی دیشب کاملا عوض شده بود نظراتش.اصلا موضع بعضیا مشخص نیست .... چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞
مامان_آينده1 عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 2936 بعد ما اول تهران نبوديم بعد اومديم تهرانبيچاره بابام دستي دستي دخترش و زنش رو خراب كرد
اسکاار مدیر استارتر عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 8348 یه نفر تاپیک زده بود که بهش تجاوز شده منم گفدم بکارت اون همه ام مهم نیس الان تو تهران این یع مسعله جا افتاده که دختر و با بکارت نسنجن اکثرا هم دخترا رابطه دارن قبل ازدواج یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.
مهروز70 عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1549 به نظر من توهین نیس واقعیت بیشتر تهرانیا واقعا خرابن 😊😊😊😊 این چه حرفیه که میزنین😮😮😮😮یعنی شهر شما همه سالمن تو تهران همه خراب؟؟؟ همه جا خراب داره دیگه بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
بهار570 عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 28645 من قصد توهین ندارم نظر واقعیمو گفتم سعی میکنم همیشه رک باشم تا این که همیشه نگران باشم بقیه قراره چه ... عزیزم من تهرانی نیستم تهران هم زندکی نمیکنم ولی جالب نیست بگی تهرانی ها خرابن منم رک بگم همه کساییکه تهران زندگی میکنن تهرانی نیستن از شهرستان زیااااااد اونجان پس ربطی به تهرانی بودن نداره هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
giiisooo عضویت: 1395/07/20 تعداد پست: 7399 اینجا شده محلی برای عقده گشایی یه سری.واقعا متاسفمخوبه ماهم بگیم اون شهری که شما توش زندگی میکنی همه خرابن اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...!
berkekhanoom عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 6035 من قصد توهین ندارم نظر واقعیمو گفتم سعی میکنم همیشه رک باشم تا این که همیشه نگران باشم بقیه قراره چه ... من در مقابل این حجم از شعور حرفی ندارم عزیزم😊 الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
moghashang عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 15318 یه نفر تاپیک زده بود که بهش تجاوز شده منم گفدم بکارت اون همه ام مهم نیس الان تو تهران این یع ... حتما ریختن دوباره سرت مث دیشب