2777
2789
عنوان

کیا بچه سخت دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 36 پست
خونه هم شبها اینطور میشه؟نصف شب بیدار میشع گریه میکنه؟ پسر منم از نوزادی بو تا ۳ سال اینا ولی رفلا ...

رفلاکس فک کنم اینم داره هنوز، بعضی شبا پیش میاد خونه خودمونم همین کارو کنه میبینم ساکت نمیشه برقا رو روشن میکنم ناز نوازش پسرم چی میخوای اینو بیارم اونو بیارم اصلاااااا تا یساعت فاتحه مخمونو نخونه ول نمیکنه

دوسال و ۷ ماه😣 از نوزادی پدرمو درورده تا الان

واسه منم اینجوری بود به معنای واقعی اذیت شدم بابام میگه تواندازه صدتا مادرسختی کشیدی سراین بچه . ولی بعداز سه سال و نیم درست شد خیلی خوب شد اصلن قابل مقایسه با قبلش نیست .خودمم دیگه یادم رفته ولی ضعف اعصاب گرفتم از بس اونهمه سال صدای جیغ و نق و گریه شنیدم از لحاظ جسمی و روحی خودمم هم خیلی اذیت شدم .

ولی خدا بزرگه واسه توهم میگذره .

فقط ببر دکتر ببین مشکلی نداشته باشه . من بردم دکتر گفت کم خونی داره با دارو یواش یواش خیلی عادی و بهترشد.تو بچه ها کم خونی شایع هستش .من چون بچه اولم بودش و تجربه نداشتم .

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم اینجوری بود به معنای واقعی اذیت شدم بابام میگه تواندازه صدتا مادرسختی کشیدی سراین بچه . ولی ...

منم بچه اولمه ولی قطره اهن از بدو تولدش دادم 

شاید بازم کم خونه حتما میبرمش دکتر

حرف نمیرنه؟پسر من دیر حرف امد و قبلش همش جیغ میزد

کامل حرف میزنه شعرایی میخونه و ی سری اصطلاحاتی بکار میبره هرکس شنیده تعجب میکنه ولی خصلتش شده جسغ بنفش و لوووس بازی 

الهی بگردمت با تمام وجودم درکت میکنم🫠😣 اخه ببین داری میگی بیش فعاله ولی پسر من این موردارو نداره ف ...

اون روز بقدری زدمش‌ ک حد نداشت خون جلوی چشمامو گرفته بود میخواستم بکشمش فقط‌ خدا رحمش رو ب دلم انداخت   هر روز ارزوی مرگ خودمو میکنم یا مرگ بچمو  

گنده شده دیگه هیچ پوشکی اندازه اش نیست‌ هرکاری میکنم‌کثیف بازی در میاره اومد تو اشپزخونه جیش‌کرد تا بیام‌‌‌ سمتش بگیرمش پی پی هم کرد منم دیونه شدم اینقدر زدم تو سر خودم جیغ زدم داشتم پس میافتم یهو چشمم‌ب خودش افتاد ک با خونسردی‌ داشت نگاهم میکرد ک رفتم ب قصد کشت زدمش...

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بدترین چیز بدخوابی بچه اس من باورم‌ نمیشد ک‌وقتی با قرص خواب نمیخوابه با چارتا داروی علفی‌و قطره ی روغنی بخوابه ... ولی خوابید اونم ۱۰ ساعت بچه ی من تشنج کرده بود بهش دیازپام زدن ۱۰ ساعت ک چ عرض کنم ۵ ساعت نخوابید اما با این داروهای گیاهی بعد ۳ سال تونستم ۷ ساعت پشت سرهم بخوابم 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

اون روز بقدری زدمش‌ ک حد نداشت خون جلوی چشمامو گرفته بود میخواستم بکشمش فقط‌ خدا رحمش رو ب دلم انداخ ...

وای خدایاااا منم عصبی میشم واقعا ولی خیلی جلوی خودمو میگیزم اخه بدتر میشن با دعوا و کتک