2777
2789

قضیه مال تقریبا ۲ سال پیشه 

با یه روانی تو رابطه بودم و نمیدونستم روانیه 

اولین رابطه ام بود

بعد یکی دوماه که فهمیدم کار از کار گذشته بود چون هم بابام رو شناخته بود هم آدرسم رو داشت هم پیام هام رو و ...

از بابام وحشت داشتم یک سال با این تو رابطه بودم هر چی می‌گفت میگفتم چشم

دیگه خسته شدم و با کلی کلنجار و دردسر و دعوا و بدبختی اون رابطه تموم شد ولی خب اون همچنان ولم نمی‌کرد تهدید هاش بود اذیت هاش بود

نمیتونم بگم توی رابطه و بعدش چی کشیدم

شده بود کابوس هر شبم

شده بود ترس و اضطراب اجتماعی وحشتناکم

شده بود ناامیدی زیاد

شده بودافسردگی

شده بود بی اشتهایی

شده بود بی خوابی

شده بود تنفر از خودم

شده بود افکار خودکشی

شده بود نقشه ی قتل اون پسر

شده بود ترس ها و حمله های عصبی 

شده بود تیک عصبی

چقدر پیامم میداد اذیتم میگرد

چقدر میومد دم در زنگ میزد در میرفت 

چقدر میومد از دور از بابام عکس می‌گرفت 

چقدر به نامزد سابقم پیام میداد زنگ میزد رو مخش راه میرفت

شکایت؟مگه میشد؟میرفتم اونجا آشناهای بابام خبر میدادن بهش پدرم در میومد

نابود شدم نابود 

هر وقت پیام میداد حالم خراب بود

امروز باز بهم پیام چرت و پرت داد

میدونی امروز چه فرقی داشتم با گذشته؟

دیگه نترسیدم

دیگه تپش قلب شدید و سرگیجه نداشتم 

دیگه گریه از ضعف نداشتم

بعد این همه کتاب و مطلب و تلاش و تمرین دیگه نه شرمنده ام

نه ناراحتم 

نه میترسم 

حالم خوبه بزرگ شدم 

پیشرفت گردم

خدا رو شکر خدا روشکر

(یه تاپیک قبل تر دارم یه دلنوشته بود با عنوان امیدوارم درد و ترسی که گشیدم رو تجربه کنی واسم تخلیه روانی و هیجانی خوبی بود که دیگه احساسی نسبت بهش نداشته باشم و بسپرمش به دست تقدیر)

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
خداروشکر بهترینهارو برات آرزو میکنم اعتراف به اشتباه و انتخاب اشتباه و تلاش برای جبران کار هرکسی نیس ...

مرسی از نقد و تحسینت عزیزم

حس بهتری پیدا کردم🥰❤️

خدا بهترین ها رو بریزه جلو پات و از ذوق زیاد نفهمی کدوم نعمتت رو شکر کنی😁❤️

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همچین تجربه ای دارم

بعد دوسال خودش ازدواج کرد و دست از سرم برداشت

اما خونوادم دیگه ولم نمیکردن و بهم بی اعتمادشده بودن

هروقت از یه چیزی ناراحت بودن به من سرکوفت میزدن

بخاطرشون از چاله افتادم تو چاه و با یکی به صورت سنتی ازدواج کردم 

اصلا نترس عزبزم قوی باش و نشون بده بهش که دیگه نمیترسی

جوابش رو ندادم

اومده میگه قبل اینکه نامزد کنی با من توی رابطه بودی😐

میخواستم بگم مغزت به کجا خورده 

یادم اومد یه دیوونه است و بعید نیست این چرت و پرت ها ازش 

پیامش رو پاک کردم بشینه ادامه بده تا قیامت

خب یعنی بهت تجاوز کرد؟

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

مرسی از نقد و تحسینت عزیزمحس بهتری پیدا کردم🥰❤️خدا بهترین ها رو بریزه جلو پات و از ذوق زیاد نفهمی ک ...

مرسی قربونت برم من فقط واقعیت گفتم مطمئن باش نمونه بارز یه آدم شجاع و عاقلی همه انسانها جایز الخطان مهم این کی شجاعتش داره خطاش بپذیره و بفکر جبران باشه که اکثرا بفکر توجیح هستن پس دمت گرم که الکی خودت گول نمیزنی و توجیح نمیکنی به امیدخدا بهترینها سر راهت قرار میگیره و به یه خوشبختی و آرامش بی حدواندازه میرسی 

امیدوارم زندگیت به آرامش قبل برسه 

اما بهت تبریک میگم که با خودت کنار اومدی این قدم بزرگیه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

مرسی از نقد و تحسینت عزیزمحس بهتری پیدا کردم🥰❤️خدا بهترین ها رو بریزه جلو پات و از ذوق زیاد نفهمی ک ...

اتفاقا من یه تاپیک امروز زدم با مضمون تجربه ی تو نمی‌دونم چرا کسی نیومد تو تاپیک. ولی الان که این متن تورو خوندم یه جون بهم اضافه شد♥️♥️♥️♥️♥️

این کاربری دست شونصد نفره😵‍💫🥴😂