2777
2789
عنوان

نصف شب یه چیزی دیدم وحشت کردم

987 بازدید | 57 پست

داشتم خواب میدیم  میخوام  یه  برگه فاکتور  رو نگاه کنم نور نبود تاریک بود فلش گوشیمو روشن کردم تا برگه هارو ببینم نور گوشیو انداختم رو برگه ها بعد همون لحظه از خواب پریدمو بیدار شدم  و چشممو نیمه باز نگه داشتم  ی جوری که خواب آلوده  چشارو ریز  میکن اونجوری ، بعد متوجه شدم پشت، بالای سرم ی نور ملایم شبیه نور فلش ولی  خیلی ملایمتر داره ب سمت دیوارا و من میتابه بعد خاموش شد همون لحظه ک خاموش شد من تازه فهمیدم چی شده و چشام ک از خواب آلودگی جمع بود  گرد و وحشت زده شد ... انگار یکی بالاسرم، عقب ، فلش گوشی روشن کرده بود تا من بیدار شدم با ۵ ثانیه مکس خاموشش کرد، یعنی چنان وحشت منو گرفت پاشدم رفتم پذیرایی پیش مادرم خوابیدم بازم میترسیدم  ، البته مطمئنننننم ک تو بیداری نور رو دیدم ،البته شب قبل خواب سوره زیارت عاشورا و سوره واقعه  هم خونده بودم و البته پشت سرم پنجره نیست ک بگم از پنجره نور زده بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی دیده ،از نزدیکانت کسی تجربشو داشته جدیدا؟

هم خودم هم داییم.

ن جتن عاشق وگدارم گاهی میاد مثلا ماهی دوسه بار.فقط بغلم میکنه و باهام حرف میزنه و میره.تا حالا چهره اش رو نشونم نداده‌تو شکل همسرم می بینمش آنا اصلا چهره ش رو نشونم نداده‌فقط بغلم میکنه منم واقعا حس میکنم بهش دست میزنم انگار ی آدمه. یکبار بغلم کرد دراز کشیده بودم گف عجب جنازه ای داری!

داییم هم سرطان داره و بعد یک عمل جراحی با ی جن دوس شد.همش باهاش حرف میرنه میگه اون اذیتم میکنه بعضی وقتا دستم میگیره میبره اینور اونور

هم خودم هم داییم.ن جتن عاشق وگدارم گاهی میاد مثلا ماهی دوسه بار.فقط بغلم میکنه و باهام حرف میزنه و م ...

من شنیده بودم جن عاشق احازه نمیده دختری که عاشقش شده ازدواج کنه ,اگرم شوهر داسته باسه بعد جن عاشقش بشه جنه کاری میکنه رابطش با شوهرش بهم بخوره حتی اگه جدا نشن هم رابطه جنسیشون کاملا قطع میشه , برا شما این اتفاق افتاده؟

🤣🤣🤣🤣🤣خدا لعنتش کنه ، حرف قحطی بود ؟!!! با چ حرفای وحشتناکی دلبری میکنه ، لعنت بهش

منم درگیر همچین موجودی بودم ، خیلی ترسناکه مخصوصاً وقتی از آدمیزاد خوششون بیاد. دیگه به سختی میشه از دستشون راحت شد

من شنیده بودم جن عاشق احازه نمیده دختری که عاشقش شده ازدواج کنه ,اگرم شوهر داسته باسه بعد جن عاشقش ب ...

اره دعا نویس درست گف بهم .بهگ گف همیشه همراهت نیس گاهی میاد ازت استفاده میکنه و میره .میگه تو رو تو ذهن شوهرت سیاه کرده و باعث نفرت شده.میگه الان تلاش میکنه طلاق بگیری و نتونی ازدواج کنی.رابطم با شوهرم گند شده گاهی عاشقشم گاهی متنفرم.دعا نویس گف وقتی تو حال خودتی دوسش داری اما وقتی اون جن پیشت هس ازش متنفر میشی

واقعا راست میگه چون من این جن رو فقط بعضی وقتا می بینم

هم خودم هم داییم.ن جتن عاشق وگدارم گاهی میاد مثلا ماهی دوسه بار.فقط بغلم میکنه و باهام حرف میزنه و م ...

جن عاشق زود پیدا میشه ، ولی عشق انسانی تو این ۸ میلیارد انسان واس ما پیدا نشد ،،،😩😫