2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم‌ زندگیمو نابود کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از شوهرته خواهر

شوهرت مشکل داره

اگه عاشق بود اگه عاقل بود میزد تو دهن خواهرش.

ولی مثل اینکه عشقش آبکی بود

مهریه‌تو تا قرون اخر بگیر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یدونم یکی از فامیلا جدا شدن دخترخاله هاش بهش طعنه زدن سر یکسال دوتا شوهرای دوتا دخترخاله ها مردن اون ...

آنقدر مامانم زخم زبون کشید و آنقدر اینارو دوست داشت و مهربونم بود باهاشون

حالا از بس غصه خورده شده ی مشته استخون

باشوهرت منطقی حرف زدی؟خواهرش چی گفته که شوهرت میخواد طلاقت بده؟

حرف مفت 

این بدردت نمیخوره اله بله 

شوهرم قبلاً می‌گفت غلط کردم ببخشید اما دیگه از هم جدا مون کردن

نقطه ضعف نشون نده بگو اگه خواهرمادرت صلاحت میدونن طلاق بده  همچی آش دهن سوزی نیستین .بسپار به خدا

حق و حقوقتو تا قرون آخر بگیر

چوب خدا صدا نداره

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تعریف کن تا شاید آرووم بشم

یدونم یکی رفت از شهر دیگه نامزد کرد ولش کرد ب امان خدا نه طلاق میداد ن زندگی

گذشتو با یه دختر ک تمام شهر گا....دنش اخرشم معلوم نشد از کدوم حامله شده بود افتاد گردن این و اوردش عقدش کرد ‌و......یه ابرو ریزی

مشکل از شوهرته خواهرشوهرت مشکل دارهاگه عاشق بود اگه عاقل بود میزد تو دهن خواهرش.ولی مثل اینکه عشقش آ ...

آرهه

ولی من درحفش تمام کارایی ک باید ی زن خوب میکرد رو کردم

همشووو

وای اونا نشستن پشت سرم حرف زدن

هوای پدر شوهرمو داشته باش اون کارو بکن همه‌ کار کردن تا شاید منم ببین 

اما نههههه😭😭😭

آنقدر مامانم زخم زبون کشید و آنقدر اینارو دوست داشت و مهربونم بود باهاشونحالا از بس غصه خورده شده ی ...

زیاده بخوام برات بگم.اولش سخته ولی کم کم عادت میکنید.شما ن اولین نفرید ن اخرین نفر.فقط بعد طلاق ابرومند زندگی کن.شیطنت نکن ک تابلو شی