2777
2789
عنوان

بعد از خیانت

135 بازدید | 12 پست

دوست داشتم تجربمو براتون بنویسم و خدانکنه کسی داخل این مرحله قرار بگیره اما اگه توام بهت خیانت شد این تایپیک شاید کمکت کرد

یکی از سخت ترین تجربه ها که تا مدت زمان زیادی روح روانت بهم میریزه اما در  بدترین شرایط تو طرف مقابلتو شناختی دیگه پس سه تا گزینه داری:

کاملا طرفت رو ببخشی و از اول شروع کنید

میگی طرف مقابلت رو بخشیدی اما از دل نیست و مدام جنگ دعوا دارید

جدا بشید

اول طبق شخصیتتون انتخاب کنید آیا شما میتونی این فرد رو واقعا ببخشی و کنارش زندگی کنی یا قرار

چرا همه تاپیکا خیانته.دو دق میام زندگی سابقمو فراموش کنم همش جلو چشمم میاد

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شرایطی که توش هستم

خیلی سال بود باهم دوست بودیم چتی مچشو گرفتم خیلی حالم بدشد بخشیدمش ولی دلی نبود ۴ماه بعدش دیگه کات کردم بهش ولی مداوم اس میداد ابراز پشیمونی میکرد ازم فرصت میخاست

نمیدونم‌چکارکنم یه فرصت بهش بدم یانه خیلی دوست داریم همو

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خیلیبی زیاد شده باز خوبه مال تو زندگی سابقه

کجاش خوبه کلی اسیب دیدم ولی بهرحال تموم شد

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

اگه قراره همیشه داخل جنگ و دعوا باشید و میدونید طرف مقابلت قرارع دوباره اشتباهشو کنترل کنه

مدرک جمع کنید,بیشتر به خودتون برسید برای خودت زندگی کن سعی کن پس انداز درست کنی و به موقعش ازش جداشو اگه شرایطشم داری همون موقع جداشو

اون دسته از افرادی ک میخان ببخشن و فراموش کنن 

اول اینکه این اتفاق یک روزه فراموش نمیشه تا مدت ها تو ذهنته اما هروقت خواستی بهش فکز کنی خودتو مشغول کن

سعی کن روش زندگیو عوض کنی هرچقدر بیشتر خودتو دوست داشته باشی ب خودت برسی برای خودت وقت بزاری طرفتم ببشتر جذبت میشه

سعی کن وقت بیشتری باهمدیگه باشید مسافرت دوتایی بیرون برید و ,,,