2777
2789
عنوان

قرعه کشی سفر اربعین در نی نی سایت

34227 بازدید | 977 پست

نی نی سایتی های عزیز سلام

هرسال، به همین روزها که میرسه، یه خبرایی میشه!

چندیدن ساله که تو این ایام خیلی از ماها آماده میشیم برای یه دیدار شیرین...

برای رفتن به سمت آغوش امام عزیزمون، امام حسین (ع)... روز اربعین، به سمت کربلا.

اما برای خیلی‌ هامون هم ممکنه پیش بیاد که از راهپیمایی اربعین جا بمونیم، این جا موندنه یه جای خالی توی دلمون میذاره...

حالا ما، امسال، تصمیم گرفتیم که همه نی نی سایتی‌ ها رو ببریم راهپیمایی اربعین!

چطوری؟

ما میخوایم از بین کاربرای نی نی سایت، کسی که دوست داره بره راهپیمایی اربعین رو انتخاب کنیم و ایشون رو با حمایت نی نی سایت به عنوان نماینده خودمون به این سفر بفرستیم. (تمامی هزینه های سفر به عهده نی نی سایت خواهد بود) و در مقابلش فرد منتخب، لحظه به لحظه سفرش رو با ما در نی نی سایت به اشتراک میذاره، جوری که انگار ما هم اونجاییم!

همچنین ما قصد داریم با این قرعه کشی و این سفر، تجربه حضور یک خانم رو در راهپیمیایی اربعین،در قالب سفرنامه اربعین باهاتون به اشتراک بگذاریم.

پس (برای شرکت در قرعه کشی سفیر شدن در سفر اربعین) :

خانم‌هایی که تمایل دارن از طرف نی نی سایت به سفر اربعین برن باید شرایط زیر رو داشته باشن:

۱. مهارت در نویسندگی داشته باشن

۲. تا حدودی عکاسی بلد باشن

۳. تو همین تاپیک اعلام آمادگی کنن

ما به قید قرعه فردی رو انتخاب میکنیم، باهاشون مصاحبه میکنیم و اگر همه چی مرتب بود، ایشون رو به عنوان نماینده همه نی نی سایتی ها به سمت راهپیمایی اربعین، میفرستیم.

پس اگر میخوای راهی بشی یا کسی رو میشناسی که دوست داره راهی بشه، تو این تاپیک اعلام آمادگی کنید.

راستی روز شنبه ۱۳ مرداد روز اعلام نتیجه‌ست.

مادر بنده میتونن

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کار جالب و قشنگی😍انشاالله لایق ترین و با معرفت ترین شخص برای زیارت امام حسین انتخاب بشه🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من بچه ام کوچیکه میشه با هواپیما برم😅😅😅

اگه بچه نداشتم حتما شرکت میکردم چون نویسنده و سئو کار هم هستم هرکس قسمت اش شد التماس دعا

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یعنی میشه اون یک نفر من باشم و به آرزوم برسم🥺

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
چه جالبکاربری شما دیگه از کجا دراومد😃😂

ای بابا خانجان . من اولین کاربریمه بر عکس شما که 16 امین هستی   

اگرخدا قسمت کنه

من هم دوست دارم

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....
من بچه ام کوچیکه میشه با هواپیما برم😅😅😅اگه بچه نداشتم حتما شرکت میکردم چون نویسنده و سئو کار هم ه ...

حالا نشد ایشالا توی سایت با من که پا ندارم برم بشین و دنبال کن خانجان. کل لطفش به پیاده روی شه. خدا بهت ببخشه کوچولوتو، بزرگ کردن اون کوچولو و مادری هم کمی نداره از این ثواب عزیزم  

چه کار جالب و قشنگی😍انشاالله لایق ترین و با معرفت ترین شخص برای زیارت امام حسین انتخاب بشه🥲

ایشالا

«بسم الله القاصم الجبارین‌ »

امسال با کمک حضرت حق ،سپاه ابرهه را در هم می‌شکنیم 👊

با سپاه اربعین مان ...🤝

لبیک یا مهــــــــــــــدی✋

سلام  و رحمت خدا بر شهیدان ...

عزیزان مخاطب چنان که مستحضر هستید

دنیا صحنهٔ نبرد حق و باطل گشته است

و فریاد کمک خواهی مظلومان ،در عالم بلند شده است .

امروز علاوه بر دین و مذهب ما ،  برای تمامی انسان های آزاده و احرار جهان مسجل و ثابت گشسته است ✋

که مظلومان و ظالمان چه کسانی هستند ..؟!

کسانی که پرده حیا را کنار زده و دست ها و چنگال های به خون آلوده شان را برای جهانیان به نمایش گذاشته اند ، کسانی که  مجسمه و تندیس خباثت هستند .

ننگ این رسوایی و ذلت بر تاریخ زیست متعفن آنها ثبت خواهد شد..📝

اما آنها به فضل الهی به پایان و مجازات خود نزدیک می‌شوند .🔥💥

و اما ما فردا بعد مرگ مان بابت هر گونه سکوت و به جای خود نشستن در این رابطه باز خواست میشویم ..🤌

باید مشخص کنیم کدام طرف تاریخ ایستاده ایم؟!

مبادا روزی شرمنده مادرمان زهرا (سلام الله) بشویم😔

و اما امسال اربعین نماد تجمع جبهه حق بر باطل را

متحدانه برای جهانیان در معرض دید میگذاریم ..👁️

در معرض دید اخبار و رسانه ها جهان ،تا از دیدن ما رعب و وحشت بر دلشان بیفتد و شاهد این سپاه و خیل عظیم باشند ..

دیگر وقت نشستن نیست

زمان تنگ است

عزیز من برخیز

سلاح امروز  ما  اتحاد هست ،اتحاد🤝

تک تک قدم هایمان و ثواب زیارت آقا و سرورمان ابا عبدالله الحسین علیه السلام را  نذر ظهور موجل ،سلامتی  مولایمان میکنیم ..🤲

فریادمان یک صدا لبیک یا مهدیست 📢

زیرا او منجی عالم و پایان ستم هاست.

باشد که با حرکت ،اعلام آمادگی و  دعا و استغاثه دسته جمعی ما در روز اربعین ،خداوند منتقم خون حسین علیه السلام را برساند و تمام جهانیان ستم دیده را از زیر یوق ظالمان برهاند ..

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

لبیک یا مهــــــــــــــدی ✋

#اتحاد ما رمز ظهور

#نشر حداکثری

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»