2777
2789
عنوان

قرعه کشی سفر اربعین در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 34228 بازدید | 977 پست

حسین جان

دل آدمی مگر چقدر تحمل دارد، ندیدنت را !

ابکی من فراق الحسین …

آنقدر پشتِ درِ خانه تو می ایستم تاکه در باز شود🥺!

خرج تو می کنم دلتنگی هایم را، به امید دیدار کربلای تو …

و ایمان دارم وقتی دلم عجیب برای تو تنگ می شود،

وقتی عجیب دل هوای دیدارت دارد …،

وقتی عجیب جاذبه ی قلبم به سوی توست؛

آن لحظه نوشته می شود به پایم ثواب زیارتت و دلم قرص می شود که

تو را از همین اتاقم و پشت پنجره ای نیمه باز زیارت کرده ام:)

دوستای عزیزم برای اینکه زیارت نصیب منه حقیر هم بشه دعام کنید❤️

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
حالا نشد ایشالا توی سایت با من که پا ندارم برم بشین و دنبال کن خانجان. کل لطفش به پیاده روی شه. خدا ...

قربونت عزیزم ان شاالله امام حسین نگه دارت باشه❤️❤️❤️❤️

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال اربعین کوبنده ای در پیش روی داریم ..

باید دنیا شاهد اتحاد ما باشد ..

بر علیه ظالم 

لبیک یا مهدی عج ✋

پای کار می آییم ..

تا کار را تمام کنیم .

لبیک یا مهدی 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من😍

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

به نیت ظهور مهدی عج 

اربعین امسال پای کار می آییم ...

جهان آبستن وقایع بزرگی هست ..

اتحاد#   

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

وایییی چه قدر عجیببب 

سلام دوستان،

من واقعا خسته شدم نمیدونم با حال روحیم چیکار کنم، حدود سه سالی میشه که با افسردگی حاد دست و پنچه نرم می‌کنم و کسی جز شما ها که منو نمیشناسید از این وضعیتم خبر نداره. چرا نمیرم پیش روانشناس؟

باید بگم که رفتم. شما بیا بشین جلوی من کارای حال خوب کن رو لیست کن و بگو اینا حتما بهترت می‌کنه!

اما باید خدمت شما عزیزان عرض کنم که من یوگا، مدیتیشن، انرژی درمانی، روان پزشکی، داروهای افسردگی، ورزش و... هر چیزی رو که بگید امتحان کردم و در آخر کسی که تسلیم شد من بودم به روانم.

چند وقت پیش با یکی از دوستام که معتقد بود صحبت می‌کردم و گفتم بهش اگر که چند وقت دیگه شنیدی که من دیگه نیستم تعجب نکن. چون واقعا خستم و دیگه نمیتونم این بدن رو با خودم اینور و اونور بکشونم.

اون هم شروع کرد حرف زدن با من، گفت که نمیخواد از حرفای کلیشه ای که بقیه میزنن بزنه و اینا. کلی باهم حرف زدیم گفت میخواد منو بفرسته سفر. گفتم خدا خیرت بده من سفرم رفتم! اونجا انگار نبودم اصلا، هیچی حالمو خوب نمیکرد اصلا نمیفهمیدم هیچیو.

خلاصه خستتون نکنم بهم گفت تو این چند وقته خیلیا دارن میرن اربعین، بیا تو هم برو!

من یهو شوک شدم که بابا این چیزا چیه آخه، الکی برم تو اوج گرما راه برم تهش چی؟ بهم گفت ریش گرو می‌ذاره( گرچه خودش خانوم بود 😊) که بری برگردی آدم دیگه ای میشی.

منم با این که دستم خالیه ولی گفتم من که همه کار کردم بذار این یکی هم امتحان کنم شاید شد، اگر نشد که... نمیدونم واقعا!

از اون روزی که بهم گفت یک لحظه هم نتونستم به حرفش فکر نکنم، هی با خودم میگم برم؟ نرم؟

خانوادمو چی بگم؟ اگر بفهمن من همچین جایی رفتم که دیگه نمیتونم بمونم خونه؟!!!!!

تا اینکه دیروز مصمم تصمیم گرفتم که کارای رفتن رو بکنم، با اینکه سخت بود خودمو از تخت بلند کنم و قانع کنم برم دنبال کارام اما بالاخره رفتم و درخواست گذرنامه دادم.

بعد رفتم چندتا ویدیو دیدم که مردم رفتن حتی آدمای خارجی رفتن، از اینکه اونجا چطوری دووم بیارم و جای خواب و غذا رو چیکار کنم استرس دارم.  

نهنگ اقیانوس آرام

الصّادق (علیه السلام)- وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ یَعْنِی الْمُؤْمِنِینَ قَبْلَ خُرُوجِ الْقَائِمِ (عجل الله تعالی فرجه الشریف).

امام صادق (علیه السلام) لَنَبْلُوَنَّکُمْ یعنی ما شما [مؤمنین] را [حتماً] قبل از ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مورد آزمایش قرار می‌دهیم.

تفسیر آیه ۱۵۵سوره بقره👁️

وَعَدَ اللهُ الَّذينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَ لَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دينَهُمُ الَّذِي ارْتَضى لَهُمْ وَ لَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَني لا يُشْرِكُونَ بي شَيْئاً وَ مَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذلِكَ فَأُولئِكَ هُمُ الْفاسِقُونَ [55]

خداوند به كسانى از شما كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام داده‌اند وعده داده است كه به‌يقين، خلافت روى زمين را به آنان خواهد داد، همان‌گونه كه به پيشينيان آن‌ها خلافت بخشيد؛ و دين و آيينى را كه براى آنان پسنديده، بر ايشان پابرجا و ريشه‌دار خواهد ساخت؛ و ترسشان را به امنيّت و آرامش مبدّل مى‌كند، [به‌گونه‌اى] كه فقط مرا مى‌پرستند و چيزى را همتاى من قرار نخواهند داد. و كسانى كه پس از آن كافر شوند، آن‌ها همان فاسقانند.