2777
2789
عنوان

قرعه کشی سفر اربعین در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 34228 بازدید | 977 پست

جهان آبستن وقایع بزرگی هست .

اتحاد اربعین به نیت ظهور منجی 

رمز پیــــروزی 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خانجان کیه ؟ 😅

نقش چیه ؟

چکاره ست ؟

از دو سال پیش تا الان چرا تو سکوت بودین ؟

شما هم قراره مثل مونا تهرانی 😒 برا ما قیافه بگیرین ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ای زائر،کربلا ای مسافر عشق ای قلبی که برا امام حسین میتپد،ای عاشق ،😭😭😭😭 من نمیتونم کربلا برم به دلایلی،ازشما می‌خوام برای من در حرم آقا دعا کنید ،خواهش میکنم و سلام مرا به مولا و سرورمان،برسانید اسمم مامان مائده است ،😓😓😓😓😓😓

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

این که هدیه نیست

راه انداختن کار خودتونه

نویسنده و عکاس مجانی می خواین 😂😂

تـــــازه اونم پـــــیـــــاده 😂

خوب زرنگینا 😏

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من دلم میخواست ولی باردارم  البته باردارم نبودم شانس ندارم اسمم دربیاد اصلا فکر کنم امام حسین و خدا منو نمیبنه و صدا نمیشنوه چون هرچی گریه میکنم التماس میکنم کاری برام نمیکنن مشکلم حل بشه

هرکسی رفت خوش به سعادتش التماس دعا 

سلام بنده رو داخل قرعه کشی شرکت بدید 

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
ببخشید خانجان کیه ؟ 😅نقش چیه ؟چکاره ست ؟از دو سال پیش تا الان چرا تو سکوت بودین ؟شما هم قراره مثل م ...

با سکوتم بیشتر حال می کنید یا با گفتن هام؟

سلام خانجان.من بدون همسرم جایی نمیرم هر کس نصیب ش شد من و همسرمو دعا کنه لطفا.

ایشالا هیچیکی فراموش نمیشه ... 

آیا جوانمرد و شیر زنی هست 

که امام زنده ی زمانهٔ خودش را یاری رساند؟!

لبیــــک یا مهدی ✋

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»