2777
2789

سواله

اگه بچت رو جلو چشمات بکشن دردش چقد بد؟قصاص می کنی؟

#انقَدی‌کِه‌حَرفاکُشتِه‌دادَن‌اِعزرائیل‌نَداد🚶‍♀️🔪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من بچه ندارم ولی عاطفه سرم میشه

چند ماه از یه کودک بهزیستی مراقبت کردیم با همسرم و زندگی کردیم باهاش اونایی که جریان سرپزستی موقت رو میدونن متوجه هستن که چرا میگم چند ماه

ولی واقعا من انسانی نیستم که بخوام کسیو قصاص کنم

وقتی یه نفر واسه جون بچه من تصمیم گرفته، من نمیتونم مثل اون عمل کنم و واسه جونش تصمیم بگیرم

قانون ایران افتضاحه و در صورت رضایت کلا طرف سه تا ده سال حبس میخوره ولی کشورای دیگه اینطور نیستن

خیلی کشورا کلا اعدام توی قانونشون نیست و به جاش حبس ابد یا حبس های بالای ۲۰ سال هست

باز با این وجود که من حبس ابد رو درست تر میدونم واسه این جنایت، ترجیح میدم طرف همون ۳ تا ۱۰ سال حبس رو بخوره و در کنارش درمان بشه از نظر روانی تا اینکه تا آخر عمر با خودم فکر کنم من خواستم که بمیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی