2777
2789
عنوان

ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 29828 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

اگه رفتید ناباروری و بارور شدید برای زایمان نروید چه سزارین چه طبیعی .بیچاره میشید.

من رفتم بیمارستان بهشتی اصفهان

افتضاحه

یک مشت دکتر رزیدنت (دانشجوی تخصص) ادمو بیچاره میکنن

میری زایشگاه فوق العاده با آدم بد برخورد میکنند

من طبیعی زایمان کردم اما هم خیلی پاره ام کردند و بد بخیه زدند . و چون ناوارد بودند بچه ام رفت آی سی یو

دختر خاله ام هم برا سزارین رفت که پوستش را افتضاح دوختند و بخیه اش باز شده بود

به من گفت نرو بهشتی گوش ندادم

تازه اینقدر شلوغه

تو این دوران کرونا مریضا از سر وکله هم بالا میرن

نوزادا کنار هم هستند که اینقدر نگران بودم بچه ام و خودم کرونا بگیرم

سلام خوبین  من میخوام ای وی اف کنم بیمارستان بهشتی با دکتر رضوانی  الان هزینه چقدر میشه؟ ...

سلام دوست عزیز من پیش دکتر رضوانی داخل بهشتی ای وی اف کردم و نتیجه ای نداشت،یک ماه پیش انتقال دادم ۱۰۵۰ پول دادم پارسال تخمک کشی شدم با ۴۵۰،الان قیمت هاشون فرق کرده

عزیزم متاسفم .فکر کردم کم تحرکی داره یا کمن تعدادش هیچ راهی نداره جز... که مورد قبول شما نیست دخت ...

عزیزم شما را تو تاپیکهای ناباروری دیدم، دیدم تجربتون زیاد، میشه راهنماییم کنید

من مورفولوژی  همسرم بعد عمل شده 3. میخوام برم ای وی اف، برای من ای وی اف بهتره یا میکرو؟ چند درصد احتمالش هست موفقیت آمیز باشه؟ ممنونم گلم

همه را بیمارستان انجام میدن تخمک کشی با بیهوشی و انتقال بدون بیهوشی.

عزیزم تبریک بابت مادر شدنتون. تغذیتون قبل و بعد انتقال به چه صورت بود؟ نیاز به همراه هست برای روز تخمک کشی یا نه، همون همسر تنها باشه کافیه؟ 

عزیزم تبریک بابت مادر شدنتون. تغذیتون قبل و بعد انتقال به چه صورت بود؟ نیاز به همراه هست برای روز تخ ...

شرمنده دیر پیامتون رو دیدم من اینکارارو کردم و اینکه نیاز ب همراه نداری من فقط باهمسرم رفتم

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙
سلام عزیزم شما بهشتی برای بارداری اقدام کردید ؟ 

طبیعی بچه دارشدم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢