2777
2789

ان شاالله همیشه به خوشی باشه و خدا برکت به مالتون بده تا از این دلخوشی ها و سوپرایزها زیاد داشته باشین ...مبارکت باشه عزیزم ...بفرست ماهم ذوق کنیم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله همیشه به خوشی باشه و خدا برکت به مالتون بده تا از این دلخوشی ها و سوپرایزها زیاد داشته باش ...

گذاشتم گلم

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!
گذاشتم گلم

مبارکت باشه ،به خوشی استفاده کنی ،دستش درد نکنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

کم کم داشتم از شوهر های نی نی سایت دیونه میشدم 

خداشکر این تاپیک دیدم چه وایبی مثبتی بهم داد ‌‌....

مهم نیست کادو چی باشه ارزش مالی مهم نیست تو کادو به یادت بود کافیه

کم کم داشتم از شوهر های نی نی سایت دیونه میشدم خداشکر این تاپیک دیدم چه وایبی مثبتی بهم داد ‌‌....مه ...

اره بخدا انقدر ذوق کردم خیلی کم بود پول داریم فکرشم نمیکردم ولی خیلی خوشحال شدم

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!