2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138704 بازدید | 1256 پست
شما یا تجربه زندگی مشترک نداری، یا درک درستی از زندگی مشترک نداریمن دارم درباره چیزهایی که دیدم حرف ...

ای خواهر من تجربه ی هم زندگی مشترک دارم هم خیانت دیدم. همیشه به خودم میگم طرف که یهو نیومد بهت اعتراف کنه، ایشون کاملن اتفاقی لو رفتن،همین. 

تو قهارترین دزد رو هم دستگیر کنی میفته به التماس که پشیمونم و غلط کردم و یه فرصت بده و... بعدشم زرنگتر میشه و دیگه لو نمیره

من دلم از خیانت شکسته گلم، ولی واقعن نمیتونم خودمو گول بزنم و بگم آخی طفلک پشیمونم هست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین بهش..خیلی روحیه گرفتم ممنونم...همین مادر بودن پای آدم رو میبنده..وقتی شبها پسرم میمیبنم با باب ...

توکل به خدا

عزیزم هرکسی اشتباه میکنه

مهم اینه که همسرتون این اشتباه رو ادامه ندن که گمون نمیکنم اینجوری باشن با این توضیحاتی که دادی

از این به بعد روی دیگه ای از خودت رو خواهی دید

مطمئن باش قوی تر خواهی شد

باتمام وجودم برات دعا میکنم خدا کمکت کنه عزیزم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من تو چنین وضعیتی چهارساله به خاطر بچه هام دارم زندگی میکنم و ذره ذره اب میشم ...دیشب داشتم فکرمیکردم اینکه بچه هام مادر ناراحت و عصبانی داشته باشن بهشون بیشتر اسیب روحی میزنه یا پدرو مادرشون جدا زندگی کنن یا طلاق بگیرن کدوم بدتر براشون 🥺

ای خواهر من تجربه ی هم زندگی مشترک دارم هم خیانت دیدم. همیشه به خودم میگم طرف که یهو نیومد بهت اعترا ...

این قسمت که میگی خودش نمیاد اعتراف کنه رو قبول دارم، ولی حالا که اعتراف نکرد و دست بر قضا کارش رو شد ینی دیگه نباید فرصت داد؟

مشکل شما دقیقا همینجاست که فکر میکنی بقیه هم دقیقا شرایط مشابه شما رو دارن و تازه میگی دارن خودشونو گول میزنن!!

نه عزیز من… همیشه هم بحث گول زدن نیست

اگه به گذاشتن و رفتن باشه، من دارم درباره کسی حرف میزنم که با وجود بچه، تمام شرایط رفتن از زندگی رو داشت، خانواده حمایتگر، وضع مالی عالی خودش و خانوادش، حتی نیازی به گرفتن مهریه نداشت، دلیلی نداشت این ادم بخواد با این شرایط عالی خودشو گول بزنه بابت مردی که دلش رو شکسته بود!

اما فرصت داد به همسرش و خداروشکر الان سالهاست که بابت این فرصت مجدد زندگی خوبی داره و راضیه

بازم میگم حد و مرز خیانت خیلی مهمه

قطعا بخشیدن خیانت جن سی خیییلی سخت تره

اینی که گفتی منم 

طلاق نگرفتم ولی ازش بدم میاد و به روی خودم نمیارم 

بخاطر بچم طلاق نگرفتم اونم ظاهرا دست برداشته ولی هرگز از ته دلم نمیتونم دوستش داشته باشم هرگز 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

دقیقا من تو همچین موقعیتی ام با این تفاوت که هشت ماه پیش به روش آوردم 

به خاطر پسرم موندم و در ظاهر بد نیستم 

ولی از درون متلاشی...

تو لاک خودمم دیگه مثل قبل خیلی ،حوصله کسیو ندارم ...

😔😔😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴