2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138706 بازدید | 1256 پست

برو پیش مشاور ازشون کمک بگیر

بعد اگه صلاح دونستن با شوهرت صحبت کن و بگو فهمیدی و میخوای جدابشی حتی بگو رفتی پیش وکیل 

بترسونش و وقتی دیگه پشیمونه بهش بگو ی فرصت بهش میدی

اگه بتونی امتیازی برای خودت بگیری هم خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم دیونه میشم..نمیدونم چکار کنم..خاک تو سرم دوستش دارم...پسرم عاشق باباش هست

خیلی سخته .خدا خودش بهترین راه و جلوی پات بذاره 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

سلام عزیزم خوبی

به عنوان یک مادر نصحیتت میکنم چون اسم بچه اوردی

نحو رفتار پدر مادر باعث میشه که فرزندتو رشد کنه 

شما منظورتون از رشد ظاهری بوده اما رشد ذهنی یو در نظر بگیرید 

فرزند تون به مرور خواسته ونخواسته متوجه کمبود شما از سمت همسرتون میشه چون شما شاید یکسال این حروف و بتونید قایم کنید اما این کمبود محبته،ومحبت دروغی بلاخره خودش و تو زندگیتون نشون میده،به نظر من  محرمانه باهمسرتون صحبت کنید وبگید میدونید وحاضرید کنارش باشید به عنوان یک زن اگه درست نشد ببرید دکتر ،همیشه  خدا ثابت شده که نحوه رفتار ومحبت کردن مرد خیلی تاثیر داره تو تربیت بچه

پس چرا همه اینجا اینقدر راحت میگن طلاق؟؟بچه دوسالم چی میشه؟خداااا

چون یا متاهل نیستن یا بچه ندارن و اگر دارن هم توی موقعیتش قرار نگرفتن

خودم قبل از اینکه از شوهرم چیزی بفهمم میگفتم اگر روزی بفهمم با کسی بوده صد در صد جدا میشم ولی الان ۳ ساله که فهمیدم و بخاطر بچم موندم

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

در کل بستگی به روحیه خودت داره 

هر کسی یه جور با این موضوع کنار میاد یکی با جدایی

یکی با دعوا و سر و صدا 

یکی هم مثل من اگه خیلی عاطفی باشه دردِ این قضیه ساکتش میکنه...🥺

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بله خیلی کمه من واقعا میخام بگم مردی هست که خیانت نکنه این که بعضیا میگن مردا همشون خیانتکارن این یه ...

متاسفانه چون اکثریت خیانت میکنن اقلیت که سالمن دیده نمیشن خدا همسرتو برات حفظ کنه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
رفتار شوهرت باهات خوبه؟میدونه که فهمیدی؟خیلی سخته خیلی

زیاد خونه نیست ..ما کلا از اول هم اهل بحث کردن و دعوا کردن نبودیم الان کلا دیگه حرفی نمیزنم مگر درمورد بچه ها یا خرید ..رفتارش به ظاهر خوبه اونم چون فعلا میخواد جلوه خودش خوب نشون بده ..پشت سرم خیلی بدگویی میکنه ..چهارساله صیغه کرده چهارساله من مرده ای هستم که ادای زنده ها رو درمیاره ..چهارسال پیش فهمیدم به روش اوردم گفت تموم میکنه ولی بعد فهمیدم دروغه ...الانم احتمالا شک کرده میدونم ..میدونی درظاهر شاید خیلیا بگن خوب ولش همه چی اوکی ولی نمیشه حرف هاش هرگز یادم نمیره ..هیچ وقت اظهار پشیمانی نکرد و حتی عذرخواهی نکرد بدترین حرفها رو بهم زد ..از دورویی خودش و خانواده ش خستم حالم داره بهم میخوره چطور میشه انقدر دو رو بود 😔 به خواهرش گفت زنم خر هست ولی نه انقدر که طلاق بگیره میدونی این حرف چه کرد با روحم 😭🥺 دوست دارم طلاق بگیرم بگم اتفاقا وقتی باهات زندگی میکردم به خودم میگفتم چقدر خری الان عاقل شدم که ازت جدا شدم ....ولی حیف که بچه دارم

زیاد خونه نیست ..ما کلا از اول هم اهل بحث کردن و دعوا کردن نبودیم الان کلا دیگه حرفی نمیزنم مگر درمو ...

دقیقا حالت رو میفهمم.این بچه آدم رو پایبند میکنه...وگرنه نشونش می‌دادیم ما خر نیستیم ققط مادریم متاسفانه..من از روزی فهمیدم همش خودم رو تو آینه نگا میکنم..میگم واقعا چرااا؟چی کم دارم؟