2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138698 بازدید | 1256 پست

اگر پدر خوبی بود خیانت نمی‌کرد خودتو با این حرفا گول نزن این بشر اصلا انسان هم نیس چه برسه پدر خووووببب..دقیقا چی میخواد به بچه هات یاد بده؟ انسانیت؟  شرف؟ آبرو؟ یا فقط پولش برات مهمه خانوم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من رو میخوای به روش نیار فعلا ولی باهاش حرف بزن غیرمستقیم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خب باید دید دلیلش چی بوده برا خیانت

درسته خیانت هیچ توجیهی داره ولی شاید همسرش به اندازه خودش همه چی تمام نبوده و بجاهایی کم گذاشته

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
دنبال نقاط ضعف خودتم باش ازنظر جنسی. پوشش .خونه داری غذا همه چی اگه اوکی هستی بازم فرصت بده اما اگه. ...

هیچ انسانی کامل نیست چرا اگه یه مردخیانت کنه همه میگن زنش یا کم گذاشته یا ایراد داشته .چرا یه زن تمام انرژیشو میزاره برااینکه مرد راضی باشه وخوشش بیاد چرا اونا این تلاشو برا خانم نمیکنه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خب درست ميگه خيلي از اينا ك اينجا هم نظر ميدن هنوز خيانت نديدن يا مجرد هستن ب حرف ساده هست ولي با شرايط شما نه ساده نيست

خودت بايد تصميم بگيري كاري ب اينكه بقيه چيكار ميكنن نداشته باش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

این سوال از اساس اشتباس.

اولن هیییبچ زنی خیانت رو نمیبخشه، چون شوهره که یهویی از در نیومده زانو بزنه بگه عزیزم منو ببخش، من خیانت کردم!! بلکه فقط و فقط لو رفته. 

و زن اگر میگه بخشیدم، در واقع داره میگه ببین، من بخاطر منافعم، بخاطر بچه هام، بخاطر پول تو، بخاطر وجهه اجتماعیم و بخاطر رفاهم چشمم رو روی خیانتت میبندم، توام لطفن قول بده دیگه لو نری

اگر هم کسی طلاق میگیره چون حساب کتاب میکنه مرده چیزی نداره که بشه باهاش معامله کرد و چشم پوشی کرد، نه اخلاق نه پول ... پس طلاق میگیره

اگر جاتون عوض میشد تو خیانت میکردی اونموقع شوهرت میگف زنم مادر خوبیه بخاطر همین میمونم پای زندگی؟ باید بگم خیلی باید بی غیررررت باشی جانم که شوهرت زن دیگه‌رو بکنه و تو بازم بمونی باهاش👌