2777
2789
عنوان

صادقانه بگین شواهراتون برا تولدتون چیکار میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 36 پست
هیچی معمولا روز تولدمم ی دعوا راه میندازه

مآل منم امشب ۱۰ اومد خونه گفتم یه شاخه گلی یه کیکی میگرفتی بعد داد زد که من ندارم و اینا اصلا تو تولد من برین برا من مهم نیست تولد خوب لعنتی برا من مهم با تو چیکار دارم

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مآل منم امشب ۱۰ اومد خونه گفتم یه شاخه گلی یه کیکی میگرفتی بعد داد زد که من ندارم و اینا اصلا تو تول ...

کاش توی این شرایط نمیگفتی که اینجوری کنه و بدتر خاطره بد درست کنی واسه خودت، مثلاً می‌داشتی بعد از شام میگفتی راستی امروز رفتم واسه خودم روسری خریدم چون تولدم بود یا همچین چیزی! ولی کلا به نظرم اوقات رو واسه این چیزا خراب نکن

منو فقط پول و طلا خوشحال میکنه خودشم میدونه😂

تو این چهار سال زندگی مشترک روز تولد فقط کیک گرفته و رفتیم بیرون شام خوردیم ولی من ته دلم انتظار طلا دارم

اینجوری عقلش نمیرسه که از قبل برنامه ریزی کنه اونروز یه طلایی چیزی اماده خریده باشه بهم بده

ولی شده بی مناسبت بهم طلا بده وقتی که اوضاعش خوب باشه

اما من میپسندم که از قبل بخره نگه داره روز تولدم بده 

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
مآل منم امشب ۱۰ اومد خونه گفتم یه شاخه گلی یه کیکی میگرفتی بعد داد زد که من ندارم و اینا اصلا تو تول ...

منم امروز تولدم بودم 

خداروشکر شوهرم تو این ده سال یه بارم بدون کادو بدون کیک بدون سوپرایز نبوده 

امشبم مثل همه این سال‌ها باز دیدم کیک خریده یه انگشتر طلا 

و خانواده هامون دعوت کرده وشام از بیرون گرفته 

درحالی که بهش میگم من تولد نمیخام ولی ول کن نیس 

میگه برام مهمه

عزیزم دونستنش برای شما فایده ای نداره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من نه تولد ازش خواستم نه روز زن ۶ سال زنشم هیچی ندیدم اما حتی موقع شام نیستش عصرا میره بیرون اینکه هیچ وقت نیستش همیشه تنهای باید جور بچه رو بکشم عذابه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

با اینکه نامزدیم کیک گفت کادو نداد

اگر شوهرت خوبه اهمیت مدخ به این مسائل

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!