2777
2789
عنوان

با شوهرم سروسنگین شدم.

397 بازدید | 14 پست

سه روز پیش باهاش حرفم شد.  تو این مدت فقط در حد ضرورت باهاش حرف زدم.  دلم براش میسوزه ولی حقشه😟

خدایا، لایقم دان برای داشتن یه فرشته ی دیگه مثله تسنیم💜💜💜💜

منم سه روزه باهمحرف نمیزنیم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اکثر خانما، با خانوادش مشکل دارم😟😲😲

عزیزم 

چرا اوقات خودت و همسرتو تلخ میکنی؟؟

چرا با گند زدن به لحظات خودتون اب به اسیاب دشمن میریزین ؟

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
عزیزم  چرا اوقات خودت و همسرتو تلخ میکنی؟؟ چرا با گند زدن به لحظات خودتون اب به اسیاب دشمن می ...

خودمم میدونم اونا خوشحال میشن.  ولی خیلی ناراحتم.  تا حالا انقدر واکنش نشون نداده بودم

شوهرم خیلی اخلاق های خوب داره ولی وقتی عصبی بشه حرف دهنش و نمیفهمه بد حرف میزنه بی احترامی میکنه اما ...

خوب ادم اعصبانی معمولا نمیفهمه چی میگه.  هرچند باید سعی کنن خودشون کنترل کنن