2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه وقتی خود خدا نمی‌خواد برم سمتش چه میشه کرد

از ماست که بر ماست. حتی خدا فطرت ما رو از اول خداجو خلق کرد، حالا ببین در ادامه باهاش چه می کنن

الله. بترسیدازگناه درمحضرشاهدی که فرداخودش قاضیست. یا علی مولا علیه السلام!
نه کلا فلسفه خدا و حرف های آخوند ها رو قبول ندارم

فلسفه؟؟؟؟؟

دانشمندان می تونن یه مگس درست کنن؟ 

می تونی فکر کنی یه پزو ۲۰۶ خودبخود بوجود اومده؟

این دو تا رو در نظر بگیر سپس به این فکر کن از صفر از کجا اومدی؟

فلسفه؟؟؟؟؟دانشمندان می تونن یه مگس درست کنن؟ می تونی فکر کنی یه پزو ۲۰۶ خودبخود بوجود اومده؟این دو ت ...

شما و همه آخوندا و بزرگ هاتون میتونید با عصا جلوی چشم من دریا رو نصف کنید میتونید از دل کوه شتر بیارید بیرون ؟یا میتونید ماه رو با انگشت نصف کنید یا باور میکنید من به سرزمین اژدها رفتم؟ اکثر کسایی که دم از دین میزنن ندیدم به حرف خودشون عمل کنن

فلسفه؟؟؟؟؟دانشمندان می تونن یه مگس درست کنن؟ می تونی فکر کنی یه پزو ۲۰۶ خودبخود بوجود اومده؟این دو ت ...

یکیم یک سوال اگه خدایی هست اصلا همه انسان ها بد چرا این همه ظلم و‌جنابت میبینه و زندگی بد انسان ها رو میبینه آدم ها زو تو رنج میینیه اما سکوت کرده این چه خدایی که شرایط سخت واسه آفریدش ساخته و دوست نداره یکاری کنه زندگی آفریدش از همه نظر عالی باشه اگه وجود داره پس چرا این قدر ظالمه؟

شما و همه آخوندا و بزرگ هاتون میتونید با عصا جلوی چشم من دریا رو نصف کنید میتونید از دل کوه شتر بیار ...

معیار و ملاکتون خدا و اهل بیت علیهم السلام و قرآن و پیغمبر صل الله علیه و آله و سلم باشه نه اکثر کسانیکه دم از دین میزنن. ضمنا حرف حق رو از هرکسی بپذیرید.

در مورد معجزاتی که یاد کردین باید بگم مگه خدا قسم خورده حکمتش رو در همه جا ظاهر کنه؟؟؟؟

الانم البته بی معجزه نموندیما، طلوع و عروب خورشید و زاد و ولد ها معجزه ان که بشر نمیتونه انجام بده. حالا باید برخی بنگرن ببینن چرا از اینا غافلن

معیار و ملاکتون خدا و اهل بیت علیهم السلام و قرآن و پیغمبر صل الله علیه و آله و سلم باشه نه اکثر کسا ...

خب من پیامبر و اهل بینی ندیدم که ملاکم اون باشه بعدشم از کجا معلوم حرف ها در مورد مقدس و معصوم بودن و معجزشون راست باشه اینا خودشون میگن حضرت علی می‌رفت کارگری کلی کمک به فقرا میکرد اما به خودشون گفتنی چرا کارگری نمیکنه مثل همون شیطان رانده شده مغرور میشن میگن شغل ما در حد دکتر مهندس ها هست و گفتنی پول بده صلوات میفرستن میگن خدا کمکت کنه اینا بنظزم یه روده راست تو شکمشون نیست و فقط تظاهره بعدشم چیز هایی که گفت همیشه تو هر زمانی بوده 

یکیم یک سوال اگه خدایی هست اصلا همه انسان ها بد چرا این همه ظلم و‌جنابت میبینه و زندگی بد انسان ها ر ...

این همه مرگ و جدا شدن از دنیا رو نمی بینی؟ بقیه تو صف هستیم.

ان شاءالله برای حساب و کتاب خواهیم رفت. زیاد عجله نکن و کم طاقت نباش.

ضمنا وقتی از اموات می پرسن چقدر در دنیا بودی اشاره دارن حدود نیم روز.

این مدت زندگی ظاهرا به نطر شما خیلی طولانی میاد در حالیکه طولانی نیست و خدا در کمینگاه نشسته

این همه مرگ و جدا شدن از دنیا رو نمی بینی؟ بقیه تو صف هستیم.ان شاءالله برای حساب و کتاب خواهیم رفت. ...

خب چرا دوست نداره همه آفریده عاش زندگیشون عالی باشه و درجه یک چرا همه. بنده هاش تو رنج و. عذابن وچرا نباید یکاری براشون بکنه ما وقتی ببینیم بچمون تو عدابه از خودمون میگذریم اون چرا با این همه قدرت کاری برای آفزیده خودش نمیکنه کسی اون دنیا رو ندیده که بره توش و برگرده من معتقدم خدایی نبوده و نیست و دین وسیله ای برای کلاهبرداری بعضی هاست که حرف های خودشون رو به خودشون بزنی یک درصد باور نمیکنن

خب چرا دوست نداره همه آفریده عاش زندگیشون عالی باشه و درجه یک چرا همه. بنده هاش تو رنج و. عذابن وچرا ...

یکی از صفات خدا حکیم هست. از روی حکمت انچه خواهد می کند. ضمنا خدا اسایش و راحتی رو در بهشت قرار داده شما اشتباه میکنی در دنیای موقت دنبالشی. برخی ها بودن که خوشی ها زده زیر دلشون و دچار سقوط شدن. خدا حکیم هست و میدونه چکاری درسته و چه کاری غلط