شهید شدن از روی عادت نیست ،،شهید شدن با شهید بودن است.هر وقت عمر بندگان خدا به پایان برسه،خداوند متعال به فرشته ی موکل و نگهبان دستور می دهد که به نگهبانی اش پایان دهد و به فرشته ی مرگ دستور قبض روح رو میده،،خودتو الکی جلوی گلوله بندازی مثل فیلم ضد گلوله که شهید نیستی ،باید ببینی در کجای دنیا عمرت تموم شده.
روز در محضر حضرت سلیمان شخصی با چشم ها گشاد شده به وزیر حضرت نگاه میکرد که وزیر ترسید.به حضرت سلیمان گفت این شخص کیه اینجوری به من نگاه میکنه ،و حضرت فرمودند برادرم حضرت ملک الموت هستند.وزیر ترسید و از حضرت خواست تا به باد دستور دهد اورا به هندوستان ببرد تا از دست جناب ملک الموت دور و در امان بماند و حضرت هم دستور داد.
وقتی وزیرش رفت رو به جناب ملک الموت کرد و فرمود چرا اینگونه به وزیر من نگاه میکردی که جناب ملک الموت فرمودند که من در عجب بودم که خداوند متعال به من دستور داده بود که جانش را در هندوستان بگیرم ،وقتی او را اینجا دیدم متعجب شدم تا این که شما به باد دستور دادی که او را به هندوستان ببرد.
بهتره ما به فکر خودمان باشیم و با خدا نجنگیم و به مقدرات راضی باشیم و چشم مان به دهان بزرگان دین و مملکت باشد.