هر چی بیشتر غذا بخورم نفخمم بیشتر یه روز بعد مدتها پولدار شدم چند تا پیتزا و پیراشکی خوردم همش تا شب خوردم وخوردم فرداش از ساعت دو بعد ازظهر چنان نفخی کردم انقدر گاز دفع کردم عجیب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره طبیعیه مال من اول ورم زیاد بود بعد اینطوری شدم
خیلی بده شکمم خیلی سنگینه انگار سنگ تو شکمم است حرکت روده ها انگار که بچه تکون می خوره تو شکمت همچین چیزیه من فکر کنم به خاطر امتحانات استرس گرفتم این طور شدم
خیلی بده شکمم خیلی سنگینه انگار سنگ تو شکمم است حرکت روده ها انگار که بچه تکون می خوره تو شکمت همچین ...
اره همینطور بیشتر ژنتیکه متاسفانه جوانی ادمو مبتلا میکنه من رفتم دانشگاه نوزده سالگی اینطور شدم البته قبلشم یه دوره شدم ولی باز خوب شدم اگه زیاد جدی نگیری خپب میشی ولی به شرطی که خوابگاه نری چون اونجا گاز شکمو همش مجبوری نگه داری بدتر میشی
بله گفت، یوگا بلد نیستم سرچ کنم تو گوگل اگه بیاره همین کار کنم
بله تو یوتیوب یه خانمه هست ایرانیه یوگای یبوست اموزش میده یه حرکتو من کردم دیدم هی گارهای شکمم میره بیرون بعد خودش گفت تو یوگا به این حرکت میگن گاز در کردن😁