2777
2789

هر چی بیشتر غذا بخورم نفخمم بیشتر یه روز بعد مدتها پولدار شدم چند تا پیتزا و پیراشکی خوردم همش تا شب خوردم وخوردم فرداش از ساعت دو بعد ازظهر چنان نفخی کردم انقدر گاز دفع کردم عجیب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره طبیعیه مال من اول ورم زیاد بود بعد این‌طوری شدم

خیلی بده شکمم خیلی سنگینه انگار سنگ تو شکمم است حرکت روده ها انگار که بچه تکون می خوره تو شکمت همچین چیزیه  من فکر کنم به خاطر امتحانات استرس گرفتم این طور شدم

خیلی بده شکمم خیلی سنگینه انگار سنگ تو شکمم است حرکت روده ها انگار که بچه تکون می خوره تو شکمت همچین ...

اره همینطور بیشتر ژنتیکه متاسفانه جوانی ادمو مبتلا میکنه من رفتم دانشگاه نوزده سالگی این‌طور شدم البته قبلشم یه دوره شدم ولی باز خوب شدم اگه زیاد جدی نگیری خپب میشی ولی به شرطی که خوابگاه نری چون اونجا گاز شکمو همش مجبوری نگه داری بدتر میشی

اره همینطور بیشتر ژنتیکه متاسفانه جوانی ادمو مبتلا میکنه من رفتم دانشگاه نوزده سالگی این‌طور شدم الب ...

من گاز شکمم تا قرص نخورم دفع نمیشه ولی خیلی سخته دردش نفخش کمردردش

من گاز شکمم تا قرص نخورم دفع نمیشه ولی خیلی سخته دردش نفخش کمردردش

رفتین دکتر؟دکتر گفت ای بی اس دارین؟برای خارج‌ نشدنش یه حرکت یوگا هست راحت گازها خارج مشن یا میتونید پایین چپ شکمتون فشار بدین گاز میاد بیرون

رفتین دکتر؟دکتر گفت ای بی اس دارین؟برای خارج‌ نشدنش یه حرکت یوگا هست راحت گازها خارج مشن یا میتونید ...

بله گفت، یوگا بلد نیستم سرچ کنم تو گوگل اگه بیاره همین کار کنم 

بله گفت، یوگا بلد نیستم سرچ کنم تو گوگل اگه بیاره همین کار کنم

بله تو یوتیوب یه خانمه هست ایرانیه یوگای یبوست اموزش میده یه حرکتو من کردم دیدم هی گارهای شکمم میره بیرون بعد خودش گفت تو یوگا به این حرکت میگن گاز در کردن😁